2777
2789
عنوان

قد

232 بازدید | 23 پست

سلامی دوباره دوستان.میگم خواهر دوستم چهارده سالشه و قدش هم ۱۵۳.۱۵۴ایناس.دوس داره حداقلش تا ۱۶۰بلند شه و اگه هم ممکن باشه بیشتر .شما راه حلی ندارین؟اگه دکتر غدد بره بهش کمک میکنه؟چه ورزشی بره شنا؟یوگا.....

save weaks#stay clean

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واقعا؟؟؟؟

😁😁😁وا کل نی نی سایت همه بالا ۱۷۵ .....

منم دیگه گفتم خیلی بلندتر باشم رو دست همه بزنم ....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
والیبال و بسکتبال یکم تاثیر رو دارن ولی فک کنم هنوز جا واسه رشد کردن داشته باشه ۱۴ سالشه تازه  ...

خیلی از بسکتبال و والیبال خوشش نمیاد.کلاس های رزمی.یوگا شنا...اینا رو بیشتر ترجیح میده

save weaks#stay clean