2777
2789
عنوان

تست کرونا خیلی سخته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 54 پست
اگر دهنیت شما اینجوریه با افکارتون خوش باشید بازم خداروشکر پدرتون سالم بودن وگرنه هزارتا حرف دیگه ه ...

بابای خودتون این بلا سرش میومد ناراحت نمیشدید انقدر جبهه نگیرید ی عده واقعا نابلدن

ادم سالم و مریض میکنن😤

میخوان تف شما رو غارت ببرن که تو روحشون ؟

بس کن عزیز

شما وقتی نمیدونید چه به من گذشت زیر دست اون آقا ..بهتره قضاوت نکنی😔

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خصوصی پونصد ششصد تومنه.همه ندارن

ببین گلم قبول کنی کرونا داری خودتو قرنطینه کنی بهتر از اینه بری دولتی

جوری که بابام پشت تلفن گریه میکرد از درد 

برای همین واقعا خدا ازشون نگذره

بابای خودتون این بلا سرش میومد ناراحت نمیشدید انقدر جبهه نگیرید ی عده واقعا نابلدن ادم سالم و مریض ...

بله متاسفانه من و کل خانوادم بخاطر رعایت نکردن امثال این سایت(خودت تامیکا دیدی دیگه)، عدم امکانات کامل،و... خیلی وقت پیش با این بیماری دست و پنجه نرم کردیم

انسانیت#  

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خصوصی پونصد ششصد تومنه.همه ندارن

ما هم نداشتیم ولی فایده ای نداره

خیلی بعضیاشون بد رفتار میکنن

دستشون درد نکنه

ولی حداقل مریض رو زجر ندن

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
من خودمم هم تست رفتم  باشه شاید شما زیاد اذیت شدی  پوزش

اره حیلی اذیت شدم خیلی

دوتا گوش پاک کن زد 

از دستش افتاد

دوباره ور داشت زد 😔

بچه ها دعوا نکنید دنیا دو روزه من کرونا گرفتم تا پای مرگ رفتم واقعا دنیا ارزش دعوا کردن نداره

استار جان خدادوشکر تست بابا منفی بود ی فرنی درست کن برای بابا فردا خوب میشه جای تستش

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن