2777
2789
عنوان

خیانت😥

179 بازدید | 14 پست

خانومای عزیز اول اینکه سلام به روی ماهتون🙋

در مورد خیانت میخواستم از تجربه های دیگران و خودم بگم براتون🙀

شماهایی ک همسراتون بهتون خیانت کردن،من میگم مقصر شمایید..خب بزارید بگم بهتون چرا؟!!!

اول از همه بگم بهتون ک اوناییکه بهشون خیانت میشه از همینجا میگم••خودتون رو دوست ندارید،اعتماد بنفس و عزت نفستون صفره°°

وقتی شما خودتون رو دوست نداشته باشین،دیگران هم شمارو دوست نخواهند داشت...

دوستان ی مثال میزنم براتون:فکر کنید شما ی بنز اخرین مدل دارید،خب این ماشین خشگله رو برای انجام کارتون تنها میزارید،میرید بیرون کارتونو انجام میدین و برمیگردین و بجا اینکه باید ساعت۳/۰۰برمیگشتین،ساعت۳/۱۵با۱۵دقیقه تاخیر برمیگردین.حالا فکر کنید آیا این بنز اخرین مدل برمیگرده به شما بگه کجابودی؟چرا دیر کردی؟هه حتما رفته ی دوری هم با پراید زده دیگه!!!!!(امیدوارم ک خوب تونسته باشم مثالمو بیان کنم)

خب آیا واقعا کسی بنز رو ول میکنه بره با پراید هم ی دور بزنه؟!....

بله ماباید از درون خودمونو تبدیل ب ی بنز کنیم ن اینکه همش نگران باشیم ک شوهرمون داره خیانت میکنه(شمایی ک بنزی رو ول کرده داره با پراید دور میزنه😓)وقتی من میدونم فقط من ملکه همسرم هستم،بهترین همسرم منم،چرا باید همچین کاریو بکنه؟!

و اینکه دوستان چرا همش دم از مچ گیری شوهرتون میزنید؟!😐

یعنی واقعا میخواید به همین راحتی قصرتون و جایگاهتون رو ول کنید و ب ی نفر دیگ واگذار کنید؟!

خب خواهر من وقتی تو همش منتظر این اتفاق هستی مطمئن باش ک ی روز این انتظار به پایان میرسه یا اوناییکه همش میترسن شما دارین شرایطش رو برای خودتون با دستور دادن ب کائنات فراهم میکنید...(حواستون باشه ب چی فکرمیکنید و چی میخواین)

چرا بجای اینکه ب فکر دیدن خیانت شوهرت و چک کردن و...هستی،چرا ی ذره به فکر ترمیم زندگی و تغییر خودت نیستی؟!

«جهان بیرون آینه درون ماست»این خیلی مهمه...

شما از امروز تغییر کن تا همسرت هم تغییر کنه،این چهارانگشت به سمت شماست هاااا،توقعتونو از خودتون بالا ببرید ملکه ها.

همه چیز ی مرداقتدارش هس،ایا شما ب همسری اقتدار دادید؟ایا براش وقت گزاشتین؟و...

ریشه یابی کن ببین کجای زندگیت اشتباه کردی!یادت بیار روزای اول زندگیتو...مگه شوهرت عاشقت نبود؟مگه زندگیت شیرین نبود؟

پس خواهر من ببین چیشد ک ب اینجا کشید،چیکار کردی ک این شد!

اونقدر باید برای شوهراتون متنوع باشین ک فکر تنوع طلبی ب سرشون نزنه...ما باید خودمون زندگی هامونو درست کنیم و برای همسرمون یک ملکه کامل و عروسک باشیم وگرنه عروسک های خیابونی خیلی زیادن....

دوستان اونایی ک خیانت دیدین ببخشین و ب زندگیتون برسین،لذت ببرین از کنار همسر بودن

شما ی کاری کنید ک همسرتون شرمنده بشه ن اینکه دوباره کارشو ادامه بده...

و درضمن شماها الگوی فرزندانتون هستین پس مراقب رفتارو اعمالتون باشین بزارید یاد بگیرن از شماها ک چطور باید برای زندگیشون بجنگن،چطور باید باهمسرشون برخورد کنندو...

البته اینم بگم بعضی اقایونو کلا هیچ کاریش نمیشه کرد اینا کلا دوست دارن تنوع طلبیو(حالا همه نریزید بگید همسر من جزء این دسته اس نخیر)

ببخشید ک وققتون رو گرفتم امیدوارم ک براتون مفید باشه🙋🙏

شما فک کنید این موجودات زمینی چقد ساده و بامزن ک با ی قرمه سبزی خونه رو بنام خانوم زده😹😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافق نیستم امروز دختر عمم زنگ زد انقدر گریه میکرد فکر کردم کسی فوت کرده بعد دیدم گفت شوهرم 6 ماهه عقد کرده من امروز خبردار شدم شوهرش هم یه آدم مذهبی اهل نماز و روزه قصد توهین به این قشر افراد رو ندارم ولی دختر عمه منم چیزی از خانومی کم نداره بعد از بیست سال زندگی و داشتن نوه این حقش نبود از ظهر تا حالا هر چی فکر میکنم نمیتونم باور کنم اگه از کسی دیگه میشنیدم ازدواج کرده باور نمیکردم خودش گفت. میگه توی این سن و سالم نمیتونم برگردم خونه بابام آبروم جلوی عروسهام رفته. مرد که ذاتش کثیف باشه کثیفه هیچ کاریش نمیشه کرد

موافق نیستم امروز دختر عمم زنگ زد انقدر گریه میکرد فکر کردم کسی فوت کرده بعد دیدم گفت شوهرم 6 ماهه ع ...

تو این ۲۰ سال شوهرش ببخشید هرز نپریده؟نگاهش رفتارش حرف زدنش با بقیه خانم ها

ینی هیج جوره نفهمیده

موافق نیستم امروز دختر عمم زنگ زد انقدر گریه میکرد فکر کردم کسی فوت کرده بعد دیدم گفت شوهرم 6 ماهه ع ...

بله عزیزم بعضی اقایون کلا چند همسری براشون مشکلی نداره ینی حتی خانوم اولشو دوس داره عاشقشه ولی اگ همسر دیگ ای داشته باش موردی نداره...

ضمنا میگم بعضیا کلا هیچکاریشون نمیشه کرد...ولی بازم اگ ت این موردا اگ پای دردودل هرکدومشون تکی بشینی هرکدوم ا اون یکی ی ایرادی میگیره،اینجا واسم کم کاری کردی،اونجا اینطوری کردی و اینکه خب اون خانم چطور شوهرشو جذب کرده؟

ادم وقتی کمبود داشته باشه سراغ این چیزا میره ک جاش پر بشه

تو این ۲۰ سال شوهرش ببخشید هرز نپریده؟نگاهش رفتارش حرف زدنش با بقیه خانم ها ینی هیج جوره نفهمیده

نه عزیزم هیچ جوره جای شک و شبهه باقی نزاشته یه آدم موثق که همه فامیلمون روش حساب میبرن با دختر عمم هم دختر عمو پسرعمو هستن میگفت کاشکی یه زن غریبه گرفته بود میگفت از فامیل خودمون گرفته هیچی هم نگفته 6 ماهه آخه اونا یه استان دیگه دارن زندگی میکنن بخدا دختر عمم عید تا عید بزور میومد خونه عمم میگفت شوهرم گناه داره تنهاست از سر کار برمیگرده غذا میخواد من نباشم گشنه میمونه اینم حق دست مریزاد دختر عمم بیچاره دلم سوخت واسش

نه عزیزم هیچ جوره جای شک و شبهه باقی نزاشته یه آدم موثق که همه فامیلمون روش حساب میبرن با دختر عمم ه ...

حق دارن واقعا خیلی سخته

با این چیزا که شما میگید چقدم فداکار بودن

بله عزیزم بعضی اقایون کلا چند همسری براشون مشکلی نداره ینی حتی خانوم اولشو دوس داره عاشقشه ولی اگ هم ...

دختر عمم گفت اون خانومه گفته شوهرت عشق اول زندگیم بوده زمان مجردی الان تازه پیداش کردم و به هیچ عنوان از عشقم نمیگزرم پیام داده روی گوشی پسرش اینو گفته