qeenb مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 346 عنوان رژیم و لاغری 67 بازدید | 4 پست سلام خانوما من پارسال رژیم گرفتم ۹کیلو کم کردم تا چهار ماه پیش اوکی بودم اما از وقتی رفتم بدنسازی با دستگاه چهار کیلو زیاد شدم چیکار کنم کسی اینجوری بوذه؟!رژیم از دکتر گرفته بودم دکترم میگ شاید عضله زدی اضافه شده وزنت 1399/05/26 | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshan_jam عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 2855 وا مگه میشهلابد اشتهات زیادشده زیاده روی کردی تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
qeenb مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 346 وا مگه میشه لابد اشتهات زیادشده زیاده روی کردی اشتهام زیاد نشدمیدونی خیلی خیلی افت قند داشتم و همش مریض میشدم دیگ اگ نمیخوردم میمردم اینه ک رژیم رسوندن ب وزن ایده آل دیگ رها کردم و بعد باشگاه میرم خیلی ضعف میکنم میخورم ن الکی واقعا گشنم میشه. راه کاری نداریم😢 چیزی ک اشتهاکم کنه
qeenb مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 346 اگ کسی تجربه داره بگه من رژیم برا اولین بار گرفتم خوب پیش رفت ولی باز داره برمگیرده 😢😣
roshan_jam عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 2855 اشتهام زیاد نشدمیدونی خیلی خیلی افت قند داشتم و همش مریض میشدم دیگ اگ نمیخوردم میمردم اینه ک رژیم ر ... من دوروزه جوشونده گلسرخ میخورم معدمو بسته هیچی از گلوم پایین نمیرهقبل از اون دم کرده برگ بو و دارچین میخوردم اونم دقیقا اشتها رو میبست من دمنوش هامو بعد یه مدت عوض میکنم که عوارض نداشته باشه و بدن بهش مقاومت نکنه و بی تاثیر نشه تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒