2777
2789

اگه اره چرا؟؟؟؟

و اگه نه،شما چیکار میکنید با جوشاتون؟؟؟؟بجای ترکوندن چه راه درمانی رو واسشون انجام میدین تا از شرشون خلاص بشین؟؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خوب نیست گود میکنه روغن درخت چای

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     

نه!!!!!! هیچ پزشکی تایید نمی کنه ترکاندن جوش رو. 

باکتری ها بدتر پخش میشن. جای جوش می مونه 

الان که به لطف خدا چند سالی هست جوش نمی زنم ولی وقتی می زدم محلول اریترومایسین می زدم روش خشک می شد

من ک میترکونم با دو دست 

متنفرم ازشون چرکی های قرمز

تازه چرکش پرش می‌کنه رو آینه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

خیلیارو دیدم صورتشون چاله چاله شده فکر کنم جوش کیستی اونجوریه

واسه من همیشه میترکونم یه کوچولو روی گونه م جاش مونده خیلی کم فکر نمیکنم دارو داشته باشه تمیز نگه داشتن و لایه برداری کمش میکنه

فقط دسته بندی موضوعت!!!!

خودش اینجوری زده بود حوصلم نشد عوضش کنم😂😂😂😂

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡