2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 45 پست
خب یعنی هیییچ خواستگاری نداشتی؟ ولی خب هنوز سنی هم نداری آرایش نمیکنی؟ مثلا به خودت نمیرسی؟

خیلی به خودم میرسم ولی مشکل اینه بی بی فیسم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
وااااای فک کردم حداقل ۴۰ باشی بشین خونه بابات تا نزدمت

😂😂😂

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تجربه خودمو میگم من ۲۳ سالگی ازدواج کردم قبلش به شدت میخاستم ازدواج کنم ولی نمیشد یه مدت بیخیال شدم خودبه خود شد 

الان دارم جدا میشم چون انتخابم اشتباه بود صرفا به خاطر ازدواج انتخاب کردم نمیدونم شایدم قسمتم بود 

ولی اگه به عقب میتونستم برگردم اول کار خوب و پول درمیورم

😐😐

🤐🤐

خیلی به خودم میرسم ولی مشکل اینه بی بی فیسم

بیبی فیس که خیلی خوبه🤔 خودت پس دست بکار شو

اگه از کسی خوشت اومد و تحقیق کردی و برای ازدواج مناسب بود خودت برو جلو 😕

تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻‍♀️

من با اینک میگن برو تو خیابون برگرد گیرت میاد مخالفم

ببین گلم چله سوره طه و سوره فتح

چله زیارت عاشورا

نماز کن فیکون خیلی حاجت ازدواج میده 

چله سوره یاسین

ختم سوره یس 

خیلی جواب میده بخدا

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
ببین تجربه خودمو میگم من ۲۳ سالگی ازدواج کردم قبلش به شدت میخاستم ازدواج کنم ولی نمیشد یه مدت بیخیال ...

عزیزم الهی خوشبخت شی گلم 

عززززیزززززم انشاءالله بختت ب خوشبختی بازبشه خیلیاهستن دوست دارن ازدواج کنن امابعضی ازدختراهستن ک ب شما وامثال شما ظلم میکنن بارفتارای زشت وپوشش بدشون پسراهم میگن وقتی اینجوریازیادن من چرابرم زن بگیرم مسئولیتموزیادکنم خدااونارولعنت کنه وامثال شماروهم بختتونوب خوشبختی باز کنه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
بیبی فیس که خیلی خوبه🤔 خودت پس دست بکار شو اگه از کسی خوشت اومد و تحقیق کردی و برای ازدواج مناسب ب ...

چجوری 

بی بی فیس یعنی چی

بچه تر از سنم نشون میدم 

من با اینک میگن برو تو خیابون برگرد گیرت میاد مخالفم ببین گلم چله سوره طه و سوره فتح چله زیارت ...

فدات شم عشقم