2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دقیقا  عروسو میکنن دلقک بعد ب شاهکار خودشون میگن محشر

یعنی آدم بره بگه میخوام برم مهمونی فک کنم بهتر درستت کنن 

دقیقا اونقدر میمالن من به شخصه ارایش زیاد سنگینی میکنه رو صورتم

ببین بسته به نو ع استیلی که داری نوع یقه وآستین ودامن لباس عروستو انتخاب کن یعنی مناسبترین لباسی که به هیکلت میخوره.وپارچه ش خیلی شلوغ نباشه چون مراسمم نداری میتونی دنباله دار انتخاب کنی براعکسات قشنگ میشه.تورساده م انتخاب کن...برای اکسسوری هم به نظرم اگه تاجت شلوغ وپرشکوهه بایه گوشواره ست انتخابش کن وحلقه بپوش،فقط.میکاپم بازم بسته به نوع صورتت میکاپ مناسب خودتو انتخاب کن.شاین وغلیظ نباشه که بعدا پشیمون میشی مدل موهم خیلی خیلی ساده جلوی مو ببین چی بهت میاد بالا.فرق و...جلوشو اونجوری کن پشتش رو گوجه ای فقط جمع بشه.انشالله خوشبخت بشی

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑
ببین بسته به نو ع استیلی که داری نوع یقه وآستین ودامن لباس عروستو انتخاب کن یعنی مناسبترین لباسی که ...

خیلی ممنونم فداتون

اتفاقا مد نظرمه لباسم از بالا یقش باز باشه از پایینم تور ساده و دنباله دار آستینشم پفی باشه چون لاغرم و موهام باز باشه بالا نبندمش

خیلی ممنونم فداتون اتفاقا مد نظرمه لباسم از بالا یقش باز باشه از پایینم تور ساده و دنباله دار آستین ...

خواهش میکنم عزیزم.

چیزایی که گفتی خوب میشه انشالله خوشبخت بشی😍😍😍😛

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑
ممنون از نظرتون عالیه مرسی

موهاتم که اگه بلنده باز و پاییناش فر باشه و روش تور باشه خیلی شیکه . من چون مراسم داشتم و ممکن بود عرق کنم و خراب بشه باز نذاشتم وگرنه باز خیلی خوبه

منم همینطور  مخصوصا آرایشو ساده میپسندم منتهی ارایشگاهی ک ساده درست کنه نیست

اگه تهرانی لیلی رضایی بسیار لایت و شکیل درست میکنه

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
موهاتم که اگه بلنده باز و پاییناش فر باشه و روش تور باشه خیلی شیکه . من چون مراسم داشتم و ممکن بود ع ...

اره اتفاقا چون میخوام تو پاییز باشه و مراسمم ندارم عالی میشه

قراره مراسم وقت دیگ ای باشه اونوقت برای مراسم شینیون بالا میزنم