2821
2789
عنوان

اعتماد کنم😓

217 بازدید | 21 پست

توی یه بازی رفتم یه گروه دخترانه بعد گفتن بیاین گروه بزنیم روبیکا حالا یکی از اعضا گیرداده که عکستو برام بفرست خودشم فرستاد اولش من یه عکسی فرستادم که ماسک زده بودم و صورتم کامل مشخص نبود و وقتی دید سریع پاکش کردم حالا دوباره میگه یه عکس دیگه بفرست دوست دارم صورتتو ببنیم 

به نظرتون بفرستم؟

برا خودم و خانوادم یه صلوات میفرستین میسی  ۹\۹\۹۹ بهترین روز زندگیم خواهد بود مرسی خدا جونم    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بفرستی که چی بشه

خودمم اصلا دوست ندارم بفرستم اما نمیدونم چطوری نه بگم بهش😓

برا خودم و خانوادم یه صلوات میفرستین میسی  ۹\۹\۹۹ بهترین روز زندگیم خواهد بود مرسی خدا جونم    
چی بهش بگم که بهش بر نخوره؟

از گروه لفت بده کی ب کیه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بهش بگو خانواده ام یکم حساس هستن رو اینجور مسایل و خلاص مشکل ما ایرانی ها تو‌قدرت نه گفتنه کاش اینجو ...

اوکی مرسی از پیشنهادت گلم

خودمم اصلا دوست ندارم بفرستم اما نمیدونم چطوری نه بگم بهش😓

نمیدونم چند سالته، اسم پروفایل شما اسم دخترمه😍سارا خانوم عزیزم نفرست، حتی اگه قصد بدی هم نداشته باشه چیزی بهت اضافه نمیشه چرا به فکر های خودت یکی دیگه اضافه کنی سری که درد نمیکنه دستمال نبند، اعتماد نکن گرگ زیاده

نمیدونم چند سالته، اسم پروفایل شما اسم دخترمه😍سارا خانوم عزیزم نفرست، حتی اگه قصد بدی هم نداشته باش ...

الهی عزیزم بله اسمم ساراست😍😍باشه چشم دیگه نمیفرستم مرسی ازتون♥