2777
2789

استارتر میفهمم چی میگی من چی بگم شوهرم همش ناراضیه همش میگه این چه زندگی تو چه زنی هستی میگم خوب من بدم طلاقم بده میگه نه همینجوری خوبه جدا زندگی کنیم اون تو اتاق خودش منم با بچه تک و تنها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا خودش میامد آشتی میکرد همون روز ،ولی الان میبینه دو هفته طول میکشه ،منم دیگه اهمیت نمیدنم اوایل ...

این موجود ناشناخته از اول همینطوره اصلا چیزی از زن داری بلد نیست 

استارتر میفهمم چی میگی من چی بگم شوهرم همش ناراضیه همش میگه این چه زندگی تو چه زنی هستی میگم خوب من ...

واقعا سخته من اگه به خاطر دخترم نبود یه ثانیه هم زندگی نمیکردم باهاش

ی دختر داریم همش میگه اینو واسه چی من بزرگ میکنم !به قران چند هفته پیش رفتم آزمایشی که دکتر نوشته بود و بدم گفتن با دفترچه ۷۰۰ تومن بهش گفتم قبول نکرد منم چیزی نگفتم ندادم

ی دختر داریم همش میگه اینو واسه چی من بزرگ میکنم !به قران چند هفته پیش رفتم آزمایشی که دکتر نوشته بو ...

باید ازمایشت رو بدی تا جونم در بره 

ببخشیدا

واقعا بعضیا رو میبینم که اینقدر خوشبختن حسودیم میشه میگم خدا چرا من از همه جهت باید بد بخت باشم  ...

منم دقیقا بخدا بهش محبت میکنم هرکاری از دستم بربیاد میکنم واسش ولی میگه تو زن نیستی

منم دقیقا بخدا بهش محبت میکنم هرکاری از دستم بربیاد میکنم واسش ولی میگه تو زن نیستی

هیچ کس تو شرایط من نیست حالا یکی اخلاق نداره حد اقل قیافه داره شوهر من 50 کیلو وزنش هست بخدا دیگه خجالن میکشم با هم جایی بریم