2777
2789
عنوان

راهنمایی ام کنید

74 بازدید | 16 پست

۱۸ سال هستش که ازدواج کردم. و صاحب دو بچه هستم .یک دختر۱۳ ساله و یک پسر ۱۰ ماهه.شوهرم به خاطر اختلافاتی که بین خانواده من با همسرم ایجاد شد.او در اجازه نداد من با خانواده ام ارتباط داشته باشم.و چند سال است که اعتیاد دارد و به همه چیز بد بین است.و سر هر چیزی کتک کاری میکند. حتی خانواده اش هم حرف من را قبول دارند و از اعتیاد پسرشان با خبر هستند. خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.دخترم هم وقتی باهاش صحبت میکنم گریه میکند و ناراحت هست. به نظرتون بهترین کار چیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کم کم باهاش صحبت کنید که ارتباط داشته باشی باخانواده،،، خب کسی نیس کمک کنه شوهرتو ببرید ترک اعتیاد

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

بادخترتون صحبت کنید خودتون جبران کنید واسه دخترتون آدم توهر شرایطی میتونه شادباشه شادی ازدرون آدماس شرایط شادی خونه رونگه دارید بخاطر بچه ها 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
چند بار سعی کردم ولی گوش به حرف هیچ کس نمیده

بهش بگو بخاطربچه ها همیشه بامحبت بهش بگو نه بادعوا ازخدا بخواه سرنماز درست میشه هیچکاری نشدنداره خواهرم ازفاطمه زهرا بخواه نزدیکی باخدا دعاتو مستجاب میکنه