momiii مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 عنوان جلوگيري | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 26 پست من همسرم ني ني ميخواد ولي من درس ميخونم نميشه هم اينكه زندگيمون تو تعادل نيست ولي شوهرم قانع نميشه چون خانوادش تومخش خوندن حالا قرص ياز بخورم اگه همسرم مني رو تخليه كنه داخل باردار ميشم ؟! کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️ 1399/05/26 | 19:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهیننننن۰ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 15927 ميخوام از شهريور شروع كنم بخورم تا مرداد سال بعد ميخوام بدونم اگه مني داخل تخليه بشه با وجود ... نه قرصو برا همین میخورن دیگه ،،خیالت راحت نمیشی فقط ماه اول ممکنه جواب نده
sarira98 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 5015 دلم نميخواد يه مادر بي اعصاب باشم كه هيچي بلد نيستم و نتونم از حق خودم و بچه ام دفاع كنم ببین عزیزم با شوهرت بازم صحبت کن . سعی کن راضیش کنی کوتاه نیا میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 اه انقد بدم میاد از اینایی که حرص میزنن واسه تولید مثل نترس باو نسلت منقرض نمیشه 🙄 منم دقيقا ميگم ربطي به جلوگيري من نداره من جلوگيريمو ميكنم تا پيشرفت كنم و يه مادر تحصيل كرده و پخته باشم كه بچه ام براي وجودك افتخار كنه کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 ببین عزیزم با شوهرت بازم صحبت کن . سعی کن راضیش کنی کوتاه نیا قراره ما چند ماه ديگه بريم با خانواده شوهرم يه ساختمان ميخوام ببينم اگر اونجام مشكل داشتيم يه ني ني معصوم بدبخت نشه و بتونم جداشم کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 نه قرصو برا همین میخورن دیگه ،،خیالت راحت نمیشی فقط ماه اول ممکنه جواب نده مرسي عشقم ماه اول خيلي مراعات ميكنم 💋💋💋 کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
شهیننننن۰ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 15927 قراره ما چند ماه ديگه بريم با خانواده شوهرم يه ساختمان ميخوام ببينم اگر اونجام مشكل داشتيم يه ني ني ... چند ساله ازدواج کردین
sarira98 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 5015 قراره ما چند ماه ديگه بريم با خانواده شوهرم يه ساختمان ميخوام ببينم اگر اونجام مشكل داشتيم يه ني ني ... کاملا حق با شماست . افرین ب تفکرتون. پس با صحبت سر بدوون شوهرتو . بگو بزار رفتیم خونه ی جدید اونجا اقدام کنیم تو اسباب کشی اذییت میشم و.. میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134867 قراره ما چند ماه ديگه بريم با خانواده شوهرم يه ساختمان ميخوام ببينم اگر اونجام مشكل داشتيم يه ني ني ... چه خانم عاقلی هستیموفق باشی و سربلند
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 چند ساله ازدواج کردین ٢ساله ولي خب بخاطر سن كم كه داشتيم خيلي كش مكش بود بينمون كه اونم از جانب خانوادش بود کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 کاملا حق با شماست . افرین ب تفکرتون. پس با صحبت سر بدوون شوهرتو . بگو بزار رفتیم خونه ی جدید اونجا ا ... فداي شما بشم عشقم تا جايي كه بتونم با حرف نگه ميدارمش 😍❤️ کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
sarira98 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 5015 فداي شما بشم عشقم تا جايي كه بتونم با حرف نگه ميدارمش 😍❤️ عزیزمی موفق باشی گلم 😍😍😍 میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 چه خانم عاقلی هستی موفق باشی و سربلند عزيزدلمي مهربون 😍❤️😍لطف داري عشق قشنگم 🌺🌺🌺 کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️