2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 36 پست
من نمیگم صددر صد ولی اینجوری که گفتین مشکوکه بهتره با یه پزشک ترک اعتیاد مشورت کنین اونا براتون کامل ...

اره جالبه ک مامانم ب خواهرم گفته اون مثل اوایل گارد نگرفته ک ازش دفاع کنه گفته فردا ک میخواد بره دکتر باهاش میرم یواشکی میگم ی آزمایش اعتیادم بنویسه

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید زیاد تو دستشویی لفت بده

لفت نمیده خیلی پشت سرهم میره

خونه شونم جای بدیه تو مشهد معروفه اصلا ب جای معتاداو...واسه همین مابیشتر مشکوک شدیم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
وای از بس توپ هست😲😐

اره فک کنم😔😔😔

نه خیلی ریلکسه اصلا استرسی و خجالتی نیست مامانم میگه اون شبایی ک این حالات رو داره دور خونه میدوعه ب ...

😐 میدوه 

ببین عزیزم به خاطر بازی کردن شادی کردن دوندگی کردن نمیشه احتمال داد اعتیاد داره!

من شوهرم با  ۸۰ سال  بانوه ۲۷ سالم بازی میکنن ( تنیس و..

یا حتی دنبال هم میدون 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
پس شک نکن

دعاکنین اگه باشه قبل اینکه برن زیر یک سقف بفهمیم

واقعا؟؟؟😳😳😳

همیشه همینطور نیس زن همسایمون وقتی میره زیر آفتاب چشاش قرمز میشه از بس خسته میشه .اگه موردیه ازش تست بگیرین مگه وقتی که ازمایش خون دادن بهشون نگفتین برا اعتیادش بگیره 

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 
همیشه همینطور نیس زن همسایمون وقتی میره زیر آفتاب چشاش قرمز میشه از بس خسته میشه .اگه موردیه ازش تست ...

چرا داده اون موقع سالم بود چن ماهی میشه ک اینطور شده

چرا داده اون موقع سالم بود چن ماهی میشه ک اینطور شده

خب مثلا اجیت درمورد معتادا صحبت کنه بگه فلانی شوهرش معتاده اینطوری شده ببینه عکس العملش چیه اگه طرف گفت نه چیه مرد نباید معتاد بشه فلان این یعنی معتاد نیس اگه نه بیخیال بود یا دعواش کرد این مشکوک میزنه 

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 

خب مگه اول ازدواجشون تست اعتیاد نگرفتن؟ اون تست اصلیه که هزینه اش جداس رو میگم که بیشتر مواد رو نشون میده

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
خب مثلا اجیت درمورد معتادا صحبت کنه بگه فلانی شوهرش معتاده اینطوری شده ببینه عکس العملش چیه اگه طرف ...

میگم مامانم بهش بگه نمیدونه ک من میدونه چون من خیییییلی مخالف ازدواجش بودم وخاستگارای خیلی خوبشو بخاطر این رد کرد حالا از مشکلاتش نمیگه میترسه سرزنش کنیم