2777
2789
عنوان

ختم ۷۸۶ بسم الله

45468 بازدید | 32 پست

بچه ها این ذکر رو چند روزه باید تموم کرد 

ی باره؟ 

ینی مسلا امروز تمومش کنم با باید چند روز طول بکشه 

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه روزه باید بخونی کامل باید بگی بسم الله الرحمن الرحیم

من شش ماهه هرروز دارم میگم روزی ۷۸۶ مرتبه خیلی رو زندگی تاثیر خوب گذاشته از همه لحاظ.

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
یه روزه باید بخونی من شش ماهه هرروز دارم میگم روزی ۷۸۶ مرتبه خیلی رو زندگی تاثیر خوب گذاشته از همه ...

واااای 😍خدارو شکر 

دعا کن ک ب حاجت دلم برسم 💔😔

واااای 😍خدارو شکر  دعا کن ک ب حاجت دلم برسم 💔😔

الهی عزیزدلم بحق پنج تن به حاجت دلت برسی 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
فقط بسم الله الرحمن اارحیم یا بسم الله؟ میشه توضیح بدی

انگار کلا میگی بسم الله الرحمان الرحیم 

بعدش ک تموم شد زود ۱۳۲ تا صلوات نیفرستی 

رو ب قبله و پاک

فقط بسم الله الرحمن اارحیم یا بسم الله؟ میشه توضیح بدی

عزیزم بسم الله الرحمن الرحیم رو باید کامل بگی روزی ۷۸۶ مرتبه من همینجوری میخونم کلی رو زندگی تاثیر خوب گذاشته شما اگه برا حاجت میخونین بعد از اینکه ۷۸۶ مرتبه گفتین ۱۳۲ صلوات بفرستین عالیه 

یا نماز کن فیکون حضرت عباس رو بخونین خیلی حاجت میده 

نشنیده بودم تاحالا این ذکر رو  واسه چی خوبه؟

همه چی 

حاجت روایی ک خیلیا بهش رسیدن 

منم میخام شروع کنم