بلفی14 مدیر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 عنوان غمگینم... | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 16 پست هرچی به آخر هفته نزدیک میشیم حالم منم بدترمیشه خونه پدری رو بعد از چهل سال فروختیم با کلی خاطرات قشنگ میمونه و باید تحویلش بدیم هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️ 1399/05/26 | 18:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
agirlinabigworld عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1705 ممنونم عزیزم تو تاپیک دیگه دیدم گوهردشت هستی منم نزدیک ده ساله ساکن گوهردشتم مامانم هم ... بله از بچگی اونجا بزرگ شدم..چند ماه پیش خونمونو فروختیم کلا رفتیم از اونجابه خاطر همینه واقعا دلم تنگهجای خیلی خوبیه دوسش دارم قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57277 بله از بچگی اونجا بزرگ شدم..چند ماه پیش خونمونو فروختیم کلا رفتیم از اونجا به خاطر همینه واقعا دلم ... الهی واقعا دوست دارم گوهردشت رو هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️