2777
2789
عنوان

خواستگاری

316 بازدید | 33 پست

سلام من با یه دختر خانمی هم کلاسی ام،  باهم دیگه صمیمی نیستیم یه جورایی فقط با هم دیگه همکلاس هستیم نه حرفی نه صحبتی نه احوال پرسی هیچی. بعد ما یه عکس کلی با همه ی همکلاسیا و استادمون داشتیم البته با ماسک. من این عکس رو به داداشم نشون دادم  و گفتم به نظرت این دختره که اسمش هم سحر هستش خوبه به نظرت برای ازدواج اونم گفت خوبه. 

من یه اشتباهی که کردم این بود که شمارش رو بدون اجازه دادم به داداشم که باهاش در این مورد صحبت کنه که اونم گفته بود شمارم رو کی داده بهت و تا نگی من صحبت نمیکنم باهاتون.

من ۲۳ سالمه سحر ۲۵ و داداشم ۲۶ 

حالا به نظرتون چیکار کنیم؟ 

اینم بگم که من با دختره رودربایستی دارم.

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

خانم گلا  ایشالله گره زندگیتون باز شه 

ممنون میشم برا ۳ تاپیک اخرم گزارش بزنید براتون صلوات میفرستم لایک کنید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4556720&slug=شوهر-کثافتم-داره-دق-میده-منو&postId=141931440

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس داداشتو بزار 

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   

اشتباه کردی 

نباید بی اجازه شماره میدادی 

برو با خودش صحبت کن بگو شرمنده ام عزیزم 

برادرم از شما خوشش اومد و خواست باهم آشنا شید 

اگه علاقه دارید تا کمکتون کنم و اگر نه میگم شماره رو پاک کنه و دیگه مزاحمتون نشه

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

بیارش نی نی سایت ما خودمون درستش میکنیم براتون

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
امره خیره بابا از خداشم باشع البته اگه داداشت خوب باشه

خدا رو شکر وضع داداشم خوبه خونه داره ماشین داره کار داره و الان هم داره یه خونه دیگه میسازه.

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

گلم ی نظری دارم

البته این نظر من هستش 

و هیچ اجباری درش نیست 

شما میتونید نظر خودتون روداشته باشید

اما سعی کنید تامیتونید واسطه ازدواج نشید مثلا میتونید برید ب یکی بگید که فلانی از تو خوشش میاد این عیب نداره اما هیچ وقت واس کسی نبرید و ندوزید نمیدونم متوجه فرق این دوتا میشی یا ن.

چون اگر فردا پس فردا خدایی نکرده ی مشکلی پیش بیاد عذاب وجدان میگیرید یا ممکنه این اشنایی ۲ طرف رو امیدوار کنه و بعد ب هم نرسن خدایی نکرده. 

چون تو دور و بریام پیش اومده گفتم بهت بگم شاید ندونی. 

اصلا نمیخوام فاز نصیحت بردارم. بازم ببخشید .