2777
2789
عنوان

درد پریودی 😭😭😭

165 بازدید | 31 پست

بچه ها من پریود میشم روز اول یعنی میمیرم و زنده میشم واقعا 

از روز دوم به بعد خوبم ولی اصلا اون روز اول افتضاح 

همشم مقاومت میکنم قرص نخورم عوارص داره ...گل گاو زبان مامانم درست میکنه خوب مشم ولی باز درد دارم 

شما چکار میکنید دردتون کم شه ؟؟

البته اینم بگم من تنبلی تخمدانم دارم و مجردم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

چایی نبات وزنجبیل بخور 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو بخور بره از درد کشیدن ک بهتره 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من تا دوتا مسکن قوی نخورم خوب نمیشم

واقعا خب صرر داره کا اخه من کیسه اب گرم میدارم سعی میکنم تحمل کنم فقط 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

کمرت رو با شال ببند 

از یک هفته قبل پریود و یک هفته بعدش سردی جات مصرف نکن 

کاچی بخور 

آویشن یا زیره و نبات دم کن 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من چایی نبات میخورم و کیسه ابگرممو پر میکنم دوتایی میخوابیم😅

دقیقاااا منم اب جوش میذارم اصلا پوستم میسوزه ولی از درد کشیدن بهتره 

واقعا خب صرر داره کا اخه من کیسه اب گرم میدارم سعی میکنم تحمل کنم فقط 

اخه سعی میکنم نخورم ولی دیگه رو به موت میشم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
من ابوپروفن میخورم چون دردم زیاده نمیتونم تحمل کنم ماهی یدونه،،بعد زایمانم دردم خیلی کم شده

اره بجی منم دگ درد نداره بعد زایمانش 

دقیقاااا منم اب جوش میذارم اصلا پوستم میسوزه ولی از درد کشیدن بهتره 

چرا پوستت میسوزه🙄🙄

از رو لباس بذار ررو شکمت کیسه رو 

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩