2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

211 بازدید | 18 پست

سلام من دوره هام ۲۸روزس بعد این ماه قاعدتا میبایست ۱۴ام روز تخمک گذاریم باشه مثل ماه های قبل که باکیت مشخص میشد ولی این ماه شانسی ۱۹ام کیت گذاشتم خط دوم پرنگ افتاد بعد اقدام کردم بعد باز تا الان هروز کیت گذاشتم ودوخط میفته ولی کمرنگ تر،روز ۲۶ام پریودی هستم نمیاست الان دیگ خط ننداززه؟؟؟

خداخودش به موقع همه چیو میده بهت

[QUOTE=150996059]سابقه عقب انداختن پریودی اگه داری .طبیعیه بعضی ماه ها تخمک گذاری دیرترانجام میشه.ویا اینکه دوبار تخم ...[/QUOTEمن همیشه پریودام ۲۸روزس بعد ولی ماه قبلی ک اقدام کردم فقط ۳۰روزه شد ولی هرجورم حساب کنم نباید ۱۹ام کیت دوخط بشه نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا عزیزم تو اقدام پیش میاد ک عقب وجلو بشه تخمکگذاریت.انشاالله ک حامله شدی.بی بی چک بذار شاید نشون ب ...

نمیدونم والا هنوزم کیتم دوخط ولی بی بی چک گذاشتم منفیه ایشالله هرچی خیره پیش بیاد

انشاالله ک هرچی صلاحته همون بشه ..الان تو گروه دیدم یکی از بچه هام گفت دقیقا مثه شما گفت تا۴روزقبل پریودیش تست تخمکگذاریش هاله داشه میگه شک کردم بی بی زدم مثبت شده انشاالله براتوهم زود مثبت بشه عکس بی بی چکتو بفرس حتی هالم ننداخته؟

انشاالله ک هرچی صلاحته همون بشه ..الان تو گروه دیدم یکی از بچه هام گفت دقیقا مثه شما گفت تا۴روزقبل پ ...

نه منفیه.هاله هم ننداخته خیلی عجیبه واسم امروزم کیت تخمکمباز دوخط شد

حالا انشاالله ک پریود نمیشی وبارداری توکلت ب خدا باشه .

ایشالله الان ماه سوم اقدامم بعد ولی اقدامای ناقص شاید یکبار درماه استرس دارم