2777
2789
عنوان

من روانی شدم

185 بازدید | 16 پست

با شوهرم خیلی دعوا میکنم خیلی زیاد دیشب رفته بودیم خونه خالم اینا با دخترای خالم و خالم خیلی گرم گرفته بود با من اصلا حرف نزد انگار وجود نداشتم اومدم خونه دعوا کردم دیشب خونه نیومدم و ظهر اومدم فهمیدم صبح تا ظهر خونه مادر شوهرم و پیش جاریم بود کلا حتی با جاریام بخنده خودمو میکشم و شر به پا میکنم چیکار کنم این حس حسادت و عصبی بودن رو از خودم دور کنم لطفا توهین نکنین 

فقط راه حل بدین مامانم همیشه شریک دعواهای ما و کتک کاری ها ما بخاطر گیر. دادن من سر مادرش و خواهرش هست همیشه نصیحتم میکرد اما امروز گفت الهی شوهرت زن بگیره تو هم ازش طلاق بگیری و گم بشی ابروی ما رو بردی

نفرینم کرد دست خودم نیست بدم میاد حتی با یک خانم حرف بزنه میمیرم کسی مثل من هست 

از مادر و خواهرش متنفرم خیلییی بهشون توجه میکنه خیلی زیاد من حسود چیکار کنم  

منم مثل توهم همش‌مشکوکم هرچیط‌میگه عصبی میشم‌بگه  دخترخالت اسم  دوست پسرش چیه وحشی میشم‌هرکوفتی بگه دیوونع میشم‌اصلانمیدونم‌چه‌مرگممه .یکی یه چیز‌بپرسه‌بگم‌نشنونه باردوم سرش دادمینزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توهم همش‌مشکوکم هرچیط‌میگه عصبی میشم‌بگه  دخترخالت اسم  دوست پسرش چیه وحشی میشم‌هر ...

منم من آخرین فرصت رو بهم داده بار دیگه تکرار بشه گفت طبقات میدم و از بچه هام میگذره حواستو جمع کن اما خودم میدونم بازم شر به پا میکنم از فامیلش حتی برادرش متنفرم دست خودم نیست 

فقط میتونم بگم  آگه آدم آب زیر کاهی بود جلوی تو خودشو سر بزیر نشون میداد بعدا کارش میکرد حالا که جلوی خودت با دیگران حتی خانم ها صحبت میکنه فکر میکنم آدم اجتماعی باشه و عیب نمیدونه با کسی حرف بزنه. وقتی با دختر خاله یا جاری حرف میزنه شما عصبی نشو برعکس بشین کنارش خودتم حرف بزن و خودتو قاطی  بحث بکن یا چیزهایی که علاقه داره رو پیدا کن باهاش هم پا بشو حرف برن. 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

شما نوزده سالته و مادر دوتا بچه ای یعنی کلا زمان نوجوونی رو زندگی نکردی و حق داری احساساتت یکم درهم باشه  ولی الان باید جلوی احساسات کودکانه رو بگیری والی ممکنه  بچه ها و همسرتو از دست بدی 

خواهرانه بگم لطفا زود بزرگ شو دست خودم نیست مفهوم نداره

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
شما نوزده سالته و مادر دوتا بچه ای یعنی کلا زمان نوجوونی رو زندگی نکردی و حق داری احساساتت یکم درهم ...

دقیقا درسته من فکر کنم مشکل عصاب پیدا کردم عصبی ام خیلییی بیش از حد عصبی میشم و دعوا میکنم و نمیدونم چه مرگمه فقط شوهرم باید مال من باشه 

دقیقا درسته من فکر کنم مشکل عصاب پیدا کردم عصبی ام خیلییی بیش از حد عصبی میشم و دعوا میکنم و نمیدونم ...

یه دور تو تاپیک هاتون زدم اخه همسرتون هم دست بزن داره اخلاقش تنده چکاریه شمام هی تحریکش میکنی؟یکم ازش فاصله بگیر بذار مشتاق بشه بذار یکم خوددار بشه دستشو کنترل کنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
یه دور تو تاپیک هاتون زدم اخه همسرتون هم دست بزن داره اخلاقش تنده چکاریه شمام هی تحریکش میکنی؟یکم از ...

درسته حتی کتکم میزنه بازم دنبالشم خیلییی دوسش دارم اما ابراز نمیکنم میمیرم با کسی صحبت کنه چه دردی دارم دستام حتی میلرزه به نظرتون برم دکتر؟

درسته حتی کتکم میزنه بازم دنبالشم خیلییی دوسش دارم اما ابراز نمیکنم میمیرم با کسی صحبت کنه چه د ...

بله برین پیش یه روانشناس خیلی کمک میکنه بهتون

من دوسش دارم‌واقعا.عصباتیتام دست خودم‌نیتس خیلیم بهش‌گیرمیدم.خستش کردم دیگه واقعا.

منم همینطور پیر شده حتی اما من عقده ای شدم کتکم میزنه منم دعوا میکنم حتی خوش اخلاقی کنه من گیر میدم