fatixxxxx مدیر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 253 عنوان مینور | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 52 پست سلام الان فهمیدم که مادر همسرم کم خونی مینور داره . فقط با ازمایش واسه ازدواج میشه فهمید شوهرم مینوره یا با ازمایش خون عادیم میشه؟چون شوهرم واسه کارش رفته ازمایشات که انگار میگفت کم خون نیستم .چجوری میشه فهمید ؟ 1399/05/26 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134983 آخه واسه مارو ۱۰ سال پیش نزاشتن گفتن نمیشه یا اینکه رضایتنامه بدین که بچه دار نشین یا اگه بشی باید ن ... اگه جفتتون مینور نباشید یا یکی تون مینور باشه که اصلا کاری ندارنچه ده سال قبل چه الانشما حتما جفت مینور بوده اید ولی اگه جفت مینور باشید تعهد میدید چیزی به اسم نگذاشتن وجود نداره
mlee عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 7026 برای من عین شوک بود خب برای ازدواجم به مشکل میخورم همش باید از خواستگارم بپرسم مینور داره یا ... آره درست میگیمنم مینورم ولی تا حالا به این موضوع دقت نکرده بودمخیلی بد میشه کسی که دوسش داری نتونی باهاش ازدواج کنی.مگه اینکه کلا بچه نخوای تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎
6774 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 720 عزیزم علایمی نداره مینور از کم خونی میاد، همون کم خونی هم علائم داره مثله رنگ پریدگی خواب الودگی وبازم هست هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن
نرگس۷۲ عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1371 اگه جفتتون مینور نباشید که اصلا کاری ندارن چه ده سال قبل چه الان ولی اگه جفت مینور باشید تعهد میدی ... ن من مینور نبودم گفت تعهد بدید که گفتن برید ژنتیکرفتیم و مشکلی نیود تا برگه دادن واسه عقد
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134983 ن من مینور نبودم گفت تعهد بدید که گفتن برید ژنتیک رفتیم و مشکلی نیود تا برگه دادن واسه عقد پس مشکوک به مینور بودید که وقتی ثابت شده مینور نیستید برگه دادنوگرنه همینجوری از اول یکی مینور نباشه آزمایش ژنتیک نمیخوانولی کلا حتی اگه دو نفر ماژور هم باشند قانونحق نداره از ازدواجشون جلوگیری کنه
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14982 آره درست میگی منم مینورم ولی تا حالا به این موضوع دقت نکرده بودم خیلی بد میشه کسی که دوسش داری نتو ... دکتر بهم گفت عاشق نشو دقیقا منم عشق بچه خخخ ان شالله مشکلی تو این زمینه برای هیچکس پیش نیاد خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
mlee عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 7026 دکتر بهم گفت عاشق نشو دقیقا منم عشق بچه خخخ ان شالله مشکلی تو این زمینه برای هیچکس پ ... عجب دکتر جالبی!😅ان شاالله تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎