2777
2789
عنوان

مینور

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 52 پست
ازمایش خون معمولی  من هرسال ازمایش خون میدم نمیدونم چرا هیچکس بهم نگفته بود  پارسال فهمی ...

وا!

مگه چیشده؟ خیلی ها مینورن

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارا دیگه جون واسه کار ازمایش چکاب میدن تو چکاپ هم معلوم میشه دلیل نمیشه چون مادرش داره حتما داشته با ...

خداروشکر خیالمو راحت کردی یه سوال دارم این که ازمایش ازدواج و ازمایش ژنتیک چ قیمته؟

عزیزم شما چی، مینور یا خدای ناکرده ماژور نیستین؟

نه خداروشکر ماژور نیستیم ولی هممون مینوریم

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

آزمایش معمولی هم مشخص میکنه

واسه منو همسرم و مادرش نگفتن مینور هستن قبل نامزدی گفتن بریم ی ازمایش بدیم ببینیم خونشون بهم میخوره بعد🥴.

رفتیم که بفهمن که من کم خونم یا نه

بعد صداشون درنیومد که همسرم مینوره من کم خون نبودم اون موقع ولی واسه موقع عقددددد پوستمون کنده شد🤦‍♀️ من کم خون شدم و همسرم مینور آزمایشگاه برگه نمیداد واسه عقد میگف نمیشه

یکسال طول کشید آخر ی دکتر خدا خیرش بده مارو فرستاد ژنتیک تا مشکلمون حل شد

الانم پسرم مینوره☹

خداروشکر خیالمو راحت کردی یه سوال دارم این که ازمایش ازدواج و ازمایش ژنتیک چ قیمته؟

من والا 6 سالی هس ازدواج کردم یادم نی ازمایش ازدواج فک کنم 200 300 باشه ژنتیک گرون تره دیگه

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  

خب برید آزاد جفتتون یه ازمایش بدید

من و همسرم وقتی نامزد بودیم رفتیم یه ازمایش دادیم همسرم مینور بود منم لب مرز بودم ک به من گفتن قرص بخورم بعد۴ ماه رفتیم برای ازمایش عقد من اوکی شده بودم

خدایا شکرت 

من نمیدونم اصلا مینورم یا ن یا حتی نمیدونم کم خونم ولی محض احتیاط فولیک اسید میخورم

بالا خره اگه مینور باشی یه علائمی باید داشته باشی اگه علائم نداری چرا شک میکنی 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
آزمایش معمولی هم مشخص میکنه واسه منو همسرم و مادرش نگفتن مینور هستن قبل نامزدی گفتن بریم ی ازمایش ب ...

😂😂میخاسن تقصیرو بندازن گردن تو .پسرت الان مشکل خاصی که نداره؟