2777
2789
عنوان

مینور

345 بازدید | 52 پست

سلام الان فهمیدم که مادر همسرم کم خونی مینور داره . فقط با ازمایش واسه ازدواج میشه فهمید شوهرم مینوره یا با ازمایش خون عادیم میشه؟چون شوهرم واسه کارش رفته ازمایشات که انگار میگفت کم خون نیستم .چجوری میشه فهمید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیگی همسرته موقع عقد اگ بودی اصلا عقدتون نمیکردن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ازمایش خون معمولی 

من هرسال ازمایش خون میدم نمیدونم چرا هیچکس بهم نگفته بود 

پارسال فهمیدم مینور هستم انقدر غصه خوردممممممم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
نامزدمه البته تاحالا ازمایش نرفتیم

روزی ک بری عقد کنی ازمایش میگیرن اگ داشته باشه شما نداشته باشی مشکلی نیس چون داداش منم مینوره زنش نبود عقدشون کردن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مگه نمیگی همسرته موقع عقد اگ بودی اصلا عقدتون نمیکردن

جدا؟ قانون جدیده؟

مامان بابای من دوتاشون مینورن!

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

ینی الان ازمایش معمولی که رفته واسه سر کارش و کم خونی نداره ینی دیگ مینور نیست؟

ارا دیگه جون واسه کار ازمایش چکاب میدن تو چکاپ هم معلوم میشه دلیل نمیشه چون مادرش داره حتما داشته باشه ک 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن