2777
2789
عنوان

یه لحظه بهم کمک میکنید خواهرانه

118 بازدید | 15 پست

بچه ها دفتر پیشخوان کسی تاحالا کار کرده خواهش میکنم جواب بده

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اشنا هست عزیزم چطور؟

چطوره کارش میخوام برم اونجا کار کنم سخته کار کردنش

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه

ما کنار خونمون دفتر پیشخوانه تا همین حد به پیشخوان ارتباط دارم

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️
زیاد فک نکنم سخت باشه اما خب شلوغه اکثر موقه ها و باید حوصله سر و کله زدن با مردمو داشته باشی

دارم خیلی روابط عمومیم بالاس

کارش سخته چه چیزای لازمه یاد بگیریم

خودشون بهت یاد میدن. مثلا اپراتور پست وظیفه اش اینه که بسته های پستی رو وزن کنه و بزنه توی سیستم تا قیمتش دربیاد و کارت میکشه. از پسش بر میای 

2790
2778
2791
2779
2792