2777
2789
عنوان

برای بیخوابی چه کنم؟😭

131 بازدید | 13 پست

بچم سه ماه و نیمشه شبها نمیخوابه صبح ساعت نه و نیم خوابیده دارم داغون میشم

قطره آستامینوفن هم دادم اثر نداشت دارو نفخ هم دادم اثر نداشت.تو گهواره هم نمیخوابه پستانک هم نمی گیره.خوابشم وحشتناک سبکه.چشمام دیگه داره کور میشه.بیاین دلداریم بدین😞

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم‌ما هم داشتیم سخته خدا کمکت کنه دختر من رفلاکس کولیک بیچارم میکرد با صدای جاروبرقی یا بیشتر هود میخوابید یا لای پتو پدرم دراومد الانم شبا نمیحوابه😑 درد نداره؟شیر خودتو میدی؟تغدیتو رعایت میکنی

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
عزیزم من کاری بلد نیستم  ولی اگه میتونی از یکی مثل مادر یا خواهر یا حتی همسرت کمک بگیر  ...

ای خواهر شوهرم که صبح میره سرکار تو یه اتاق دیگه میخوابه بقیه هم گرفتار زندگی خودشونن😖.خسته شدم دلم میخواد ساعت یازده بخوابه تا صبح

گلم‌ما هم داشتیم سخته خدا کمکت کنه دختر من رفلاکس کولیک بیچارم میکرد با صدای جاروبرقی یا بیشتر هود م ...

اره شیر خودم میدم آره والا چیزی که نفاخ باشه نمی خورم که.صدای سشوار دانلود کردم گذاشتم هیچچچچ

میگذره عزیزم.یکی دوماه دیگه درست میشه.ولی من درعجبم ک چطور تاالان خابشو تنظیم نکرده

ار بعد واکسن دو ماهگی بدتر شد قبلا نهایت تا دو و نیم بیدار بود

ار بعد واکسن دو ماهگی بدتر شد قبلا نهایت تا دو و نیم بیدار بود

درست میشه چندوقت دیگه.و موقعی ک آفتاب داره غروب میکنه سعی کن ببریش تو حیاط و بهش غروب خورشید رو نشون بده

اره شیر خودم میدم آره والا چیزی که نفاخ باشه نمی خورم که.صدای سشوار دانلود کردم گذاشتم هیچچچچ

ببر زیر هود اروم میشه ب خدا دخترم پیر کرد منو جرررر خوردم 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
ببین عزیزم ساعت حدودا۱۰ چراغای خونتو خاموش کن بعدش براش لالایی بخون.ولی سعی کن بغلش نکنی ک پدرتو بعد ...

بغلی شده رفتتتت اخ که آرزو خواب دارم