2777
2789
نه میخواد مطمئن شه  ولی اصلا استرس نگیر . ببین اگه خدایی نکرده سقط جنین برای کسی پیش بیاد از ع ...

ممنونممم ولی میگم شاید اولش لکه بینیه بعد خونریزی

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لگ بوت کات کبریتی رنگ خاکی با مانتو سفید رنگ و شال سبز رنگ ست می شود. رنگ خاکی یک رنگ خنثی است و به خوبی با رنگ سبز هماهنگ می شود. لگ بوت کات رنگ خاکی شما را لاغرتر نشان می دهد و چون رنگ خنثی محسوب می شود می توانید با آن استایل های اسپرت، مجلسی و رسمی ایجاد کنید.

امروزه خوش استایل تر بودن برای نسل جوان بسیار مهم است و هنگام خرید لباس به این نکته بسیار دقت می کنند. اولین قدم در خوش استایل تر بودن، دوست داشتن خود است. عاشق خود باشید و طبق همین تفکر اقدام به خرید لباس کنید. مطمئن باشید که وقتی با عشق خرید می کنید، خرید بهتری هم خواهید داشت.

https://pooshaknovin.com/محصول/خرید-لگ-بوت-کات-خاکی/

اگه لکه بینی باشه باید تکرار بشه؟ منم لکه بینی دارم نمیدونم چیکار کنم.هفته 6 هستم

عزیزم لک بینی اگر خونی باشه یعنی لک های خون هی ببینی خطر ناکه یکم ولی من لک های قهوه ای می‌دیدم مث روز آخر پریود 

و مشکلیم نبود ولی تا ماه آخر شیاف پروژسترون زدم علت تکرار بتامم لک بینی نبود چون عدد بنام کم بود تکرار کردم ک ی دکتر دیگه رفتم گفت نیاز نبود هی تکرار کنی 

اگر نگرانی میتونی بری ی سونو بدی 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻