2777
2789
عنوان

چرا همه چی رو مخیه؟😭🤮

117 بازدید | 15 پست

خانوما شرایط الانم خیلی بدهههه خیلی کنکور دارم چار روز دیگه احساس میکنم بلد نیستم چند وقت پیشم عشقم بلاکم کرد منم بلاک کردم احساس میکنم به پوچی رسیدم هیچی زندگیم سر جاش نیس از ریخت افتادم انقدر حرص خوردم وای نمیدونین چه حسیه که احساس میکنم دیگه هیچی واسه زندگی ندارم 

کاربری دست دو نفر 🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر یه ادم چرا که لیاقت نداشته چرا همچین فکری میکنی    

خب الان دقیقا به چی دل خوش کنم؟ نه قیافه مونده برام نه هیکل نه تیپ نه اعصاب نه عشق نه درس نه کار

کاربری دست دو نفر 🙌

این استرس رو همه داشتیم ما که گذروندیم میگیم یه روز خنده ت میگیره  ان شالله که قبول میشی خداااای نکرده قبولم نشدی یه اشنایی پیدا کردی و سال بعد بی استرس میری 

کی میگه همون بار اول باید قبول بشی ننه جان 

عشقتم اگه میدونی لایقه و فقط دلخور شده غرورت رو بزار کنار براش اگه نه که اروم باش 🌺⚘☺

این استرس رو همه داشتیم ما که گذروندیم میگیم یه روز خنده ت میگیره  ان شالله که قبول میشی خداااا ...

من کنار گذاشتم ولی اون دیگه منو نخواست

کاربری دست دو نفر 🙌
به درست توجه کن ، رشته ی خوب قبول شی کار و تیپ و هیکل و یه عشق خوبم میاد    

هی روزگار هر چی ام داشته باشم دیگه عشق ندارم و از این میسوزم که عاشق یکی شدم که خودم ازش سرترم

کاربری دست دو نفر 🙌
خب الان دقیقا به چی دل خوش کنم؟ نه قیافه مونده برام نه هیکل نه تیپ نه اعصاب نه عشق نه درس نه کار

تو زنده ای و باید زندگی کنی عزیزم چیزایی که خواستی نشد راه های دیگه بساز اینا شعار و جمله نیست من خودم به علایقم نرسیدم راه و هدفم رو تغییر دادم 

کتاب قورباغه ات را قورت بده کتاب عالی و مفیدیه حتما بخون 

از کجا میدونی عشق بوده ؟ شاید فقط وابستگی بوده 

هیچ وابستگی ای به هم نداشتیم هیچی و بعد دو سه سال هنوز بهش حس دارم اونم داشت تا پارسال که بیخیال شد

کاربری دست دو نفر 🙌