2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

173 بازدید | 31 پست

من تنبلی تخمدان دارم دوفاستون میخورم

درحال اقدامم هستم.

دکتر برای قرص لتراکس یا همون لتروزول نوشته ک روزی ۲تا بخورم.

با پودر اینوفولیک ک روزی ی بار بخورم.

کسی بوده با اینا جواب گرفته باشه؟

بعد چه مدت استفاده؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پریات نامنظم بودن؟مال من تو اقدام نامنظم شدن بعضیا میگن تنبلی دارم درسته؟

سلام مينا خانم خودتو خيلي درگيرش كردي عزيزم يكم بيخيال بشي باردار ميشي شما هيچ مشكلي نداري فقط فكر و خيال و استرس نميزاره تخمك گذاريت بدرستي انجام بشه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
چشم انتظاری خیلی سخته نمیدونستم بارداری این همه دنگ وفنگ داره فک میکردم ماه اول تمام

منم همين فكرو ميكردم اشتباهمونم همون بود بايد بزني در بيخيالي خواهر من قبلا باردار شدم ناخواسته بود يني اصلا بهش فك نكردم براي اولين بار يكبار تو يك ماه از دستمون در رفت ولي گرفت

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
بی خیال بارداری بشین باردار میشین 

من اين ماه بيخيال بودم الان كه نزديك موعدمه يكم شوق و ذوق دارم همش ميگم هستم نيستم 

دو روز ديگه موعدمه

منم همين فكرو ميكردم اشتباهمونم همون بود بايد بزني در بيخيالي خواهر من قبلا باردار شدم ناخواسته بود ...

خوبه ک پس یکی داری من هنوز ندارم

این داروها هم گرونه چند ماهه گیرم

خوبه ک پس یکی داری من هنوز ندارم این داروها هم گرونه چند ماهه گیرم

نه عزيزم ندارم سقط شد

اها ایشالا ک هرچی زودتر باردار شی اگه مشکل نداری پس بهش فکر نکن میشی من متاسفانه مشکل دارم و نمیتو ...

نه من مشكلي ندارم ولي برعكس دفعه ي قبل اينبار خيلي طول كشيد