2777
2789
عنوان

فرفیون

| مشاهده متن کامل بحث + 15369 بازدید | 94 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طول سرویکستون چقد بود؟بعداز فرفیون بالا رفت؟ واسه من هفته  بیست۲۴ و فانلینگ ۲۲ میلی.

بعد خوردن فرفیون طول سرویکس چک کردم ثابت بود ولی هفته های اخر طول سرویکسم رفته بود بالاتر فرفیون اندازه یه عدس بخوری آ.حتما زیاد خوردی سه شب سر ساعت مشخصی اندازه به عدس بخور استرس نگیر منم کلی استرس داشتم خداروشکر بچم سالم بدنیا اومد ولی یکسره استراحت مطلق بودم فقط میرفتم سرویس.اونم توالت فرنگی.سرکلاژ شدی؟باسرکلاژ باید آب زیاد بخوری تاعفونت نکنی وگرنه عفونت میگبری برا کیسه اب ضرر داره ممکنع پارع بشه

طول سرویکستون چقد بود؟بعداز فرفیون بالا رفت؟ واسه من هفته  بیست۲۴ و فانلینگ ۲۲ میلی.

طول سرویکسم ۲۹بود۱۳هفته بعد هر سری میرفتم کمتر میشد آخر سی و چهار شده بود.آب زباد بخور من همیشه دعا میخوندم خیلی تاثیر داره ذکر لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین.کلا ذکر زیاد بگو دعاکن خداکمکت میکنه 

بعد خوردن فرفیون طول سرویکس چک کردم ثابت بود ولی هفته های اخر طول سرویکسم رفته بود بالاتر فرفیون اند ...

مرسی که جواب دادین.الان هفته ۲۱ ام.حالا خیلی مونده.خدا کمکم کنه.البته شما دهانه رحمتون بسته بود واسه من بازشده.هم سرکلاژم.هم پساری.

خداروشکر.واسه منم دعاکن سالم وبه موقع دنیابیاد.بعداز ۳تاسقط دیگه میترسم.

ان شاالله خداکمکت کنه.هرسوالی داشتی بپرس.فرفیونم بخور ضرر ندارع سه شب اندازه ی عدس کوچولو.زیاد نخوری خ ضرر داره منکه گرفتم گفت این اندازه بخورم.اگه لگنم استفاده کنی بهتره شربت معده ازون سفیدا همیشه بخور سفت نشی موقع دفع فشار میاد ب سرکلاژ.ب پهلوی چپ بخاب خ خوبه.همیشه ذکری ک بهت گفتمم بخون بینهایت اثرگذاره .

برو دکتر شیاف بدن وقتی سابقه سقط داری صد درصد باید شیاف بذاری

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
ان شاالله خداکمکت کنه.هرسوالی داشتی بپرس.فرفیونم بخور ضرر ندارع سه شب اندازه ی عدس کوچولو.زیاد نخوری ...

مرسی عزیزدلم.من فرفبون اسیاب کردم یه گرم خوردم.اما بعدکه پرسیدم نباید اسیاب میکردم.یکی بهم اشتباه گف بایداسباب کنی.الانم میترسم.

ان شاالله خداکمکت کنه.هرسوالی داشتی بپرس.فرفیونم بخور ضرر ندارع سه شب اندازه ی عدس کوچولو.زیاد نخوری ...

اما بازم به خاطر دهانه رحمم میگیرم.این سری دیگه اسیاب نمیکنم.اما مشکلم چیزدیگست.دیروز رفتم سونو،باید ۲۲ میبودم.اما گفت ۲۱ هفته ای.ینی جنین یه هفته رشدش کمه.حالا نمیدونم چیکارکنم.به خاطر غذا نخوردن و اسهال میشه؟یعنی اگه غذابخورم رشد میکنه؟ من گفتم شاید فرفیون خوردم ازاون شد

انشالله دعا کنید برام  انشالله بچه شماهم سالم دنیا بیاد

من همیشه تو دعاهام اول بقیه رو دعا میکنم بعد خودمو.مبگم خدا به همه بچه سالم و صالح بده منم جزو اونا باشم.من خودم خیلی سختی کشیدم.مطمعن باش دعات میکنم

اما بازم به خاطر دهانه رحمم میگیرم.این سری دیگه اسیاب نمیکنم.اما مشکلم چیزدیگست.دیروز رفتم سونو،باید ...

بچه ک رشذدش کم باشه میکن آی یو جی آر هست.چون استراحت مطلق هستی باید آمپول هپارین بزنی ک خون رسانی ب جنین درست انجام بشه و قرص اسپرین .من همیشه اینا رو داشتم البته که باید دکتر تجویز کنه.و خرما زیاد بخور غذا هم‌خوب. بخور قرصای تقویتی رو‌هم . بچه منم آی یو جی ار بود یعنی وزنش موق تولد کم بودش یکی از فامیلام هم دو‌قلو داشت ای یو‌جی شده بودن الان خداذوشکر سالمن ولی تو‌هفته های اخر مشخص شده بود رشدشون‌کمه.دکترت چی‌گفت؟

بچه ک رشذدش کم باشه میکن آی یو جی آر هست.چون استراحت مطلق هستی باید آمپول هپارین بزنی ک خون رسانی ب ...

دکتر چیزی نگفت.من همیشه یه هفته جلو بودم این هفته عقب شد.اون امپولارم میزنم.ان شاالله که غذا بخورم خوب شه.میخوام دوهفته دیگه خودم برم سونو بدم ببینم رشدکرده یانه