2777
2789
عنوان

کمکم کنید

75 بازدید | 12 پست

حالم خوب نیس تو روخدا دعا کنید شفا بگیرم دیگه بدنم کشش نداره احساس میکنم روز به روز دارم بدتر میشم تو رو خدا دعا کنید خدا حالمو خوب کنه این مریضی دیگه تموم بشه 😭😭😭

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

چیه مریضیتون

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

چیه مریضیتون

مریضی روحی دارم استرس الکی دست از سرم برمیداره مدام بیقرارم اصلا ی روز نیس که حالم خوب باشه هر روز دارم عذاب میکشم هر روز میمیرم و زنده میشم از مرگ میترسم دوسندارم زود بمیرم دوسدارم بچمو ببینم ای خدا کمکم کن دستم به دامنتون برام دعا کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریضی روحی دارم استرس الکی دست از سرم برمیداره مدام بیقرارم اصلا ی روز نیس که حالم خوب باشه هر روز د ...

عزیزم منم مثل خودتم.ولی باید مقاوم باشیم .منم ده ساله منتظر ی نینی هستم.دقیقا منم همش استرس دارم از در اتاق خونم بیرون نمیرم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

مریضی روحی دارم استرس الکی دست از سرم برمیداره مدام بیقرارم اصلا ی روز نیس که حالم خوب باشه هر روز د ...

امیدوارم هر چه زودتر سلامتی ات رو بدست بیاری

اما هیچ بیماری با دعا خوب نمیشه

پزشک و درمان و دارو نیازه

امیدوارم هر چه زودتر سلامتی ات رو بدست بیاری اما هیچ بیماری با دعا خوب نمیشه پزشک و درمان و دارو ن ...

دارو میخورم ولی خوب نشدم

اسی مشابه شما رو دیدم، یه نفر تونسته خوبش کنه ولی اون استرس و ناراحتیش واسه این بود که بچه دار نمیشد ...

چطوری. خوب شد با دارو؟

چطوری. خوب شد با دارو؟

دارو هم از اول می‌خورد اثر نداشت یه استاد علوم غریبه کمکش کرد، راهکار داد بهش هم استرس رفت مهمتر اینکه باردار شد بالاخره، مراعات غذا و دستورالعمل اینا بود. 

دارو هم از اول می‌خورد اثر نداشت یه استاد علوم غریبه کمکش کرد، راهکار داد بهش هم استرس رفت مهمتر این ...

نمیشناسیش برا من آدرس اونی که کمکش کرد رو برا من بگیری خیلی دارم عذاب میکشم ثواب داره