برای هر کس یک و نیم قاشق لپه بریز
گوشت دست خودته برای هر کی ۶ تا تیکه گوشت بنداز اگه ریز خورد کردی گوشتتو بیشتر ....
یه دونه پیاز بزرگو رنده کن تفت بده
بعد گوشتو بریز تفت بده باهاش
فلفل سیاه یه کمی روش بریز زیره هم ادویه قیمس برای مجلسیا ولی خیلی کم چون طعمش خیلی زیاده و ادویه هایی که میریزی مثل زرد چوبه
و چوب دارچین آب بریز روش بزار بپزه
بعد لپه رو جدا تفت بده و بزار بپزه لپه زود میپزه بهش سر بزن وقتی پخت یه ساعت مونده خورشتو برداری بریز توش
ربتم سرخ کن و بهش اضافه کن که خوشرنگ تر شه (ربم خیلی زود میسوزهازش غافل نشو)
رب و لپه رو که اضافه کردی یه ساعت مونده که برداری زیرشو کم کن که ابش کم نشه فقط سنجاق جوش بزنه و جا بیافته
سیب زمینی رو هم که جدا سرخ کن و کنارش بریز
آخرشم چوب دارچینو در بیار یه قاشق گلاب بریز توش