2737
2739

موندم چیکار کنم

اولا که تو سایتا همش گِرَمی میگن که خب ما ترازو نداریم

بعد یه جا میگن گوشت و لپه رو جدا بپزید

یه جا میگن لپه رو جدا بپزید

یه جا میگن همرو با هم بپزید

یه جا میگن لیمو عمانی رو یک ساعت قبل بریزید یه جا ۲۰ دیقه قبل

یه جا شکر بریزید یه جا نریزید

یه جا لپه رو تفت بدید یه جا ندید

یه جا هسته لیمو عمانیو در بیارید یه جا کامل بندازید

چیکار کنم من؟؟؟

شکرنریزی  

اینجاجاییه که آدمهای مختلفی ازهرقشروفرهنگ باعقایدمختلف هستن...درکنار کاربرهای خوب وباشعور متأسفانه ی عده هم هستن خیلی بددهن وبی ادبن جواب اینجور آدمارو نمیدم نه بخاطراینکه جوابی ندارم چون اینجور آدمهارو درحدی نمیبینم که وقتمو بذارم براشون و باهاشون بحث کنم،و کلا دلم نمیخواد  خواسته یاناخواسته چیزی بگم که دلشون بشکنه...  ترجیح میدم سکوت کنم و رد شم.            آرامشم ازهمه چی برام مهم تره..


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

لپه ها رو بزار بپزه بعد بریز مخلوط کن له بشه بعد بریز تو خورشت عالیه میشه غلیظ هم براش دار یه بار امتحان کن عاشقش میشی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
میشه یه دستور خوب برا ۴ نفر بگید اندازه موادم بر حسب لیوان و قاشق و عدد و اینا بگید

بار اولته میخوای درست کنی؟

من چشمی اندازه موادو میریزم

اینجاجاییه که آدمهای مختلفی ازهرقشروفرهنگ باعقایدمختلف هستن...درکنار کاربرهای خوب وباشعور متأسفانه ی عده هم هستن خیلی بددهن وبی ادبن جواب اینجور آدمارو نمیدم نه بخاطراینکه جوابی ندارم چون اینجور آدمهارو درحدی نمیبینم که وقتمو بذارم براشون و باهاشون بحث کنم،و کلا دلم نمیخواد  خواسته یاناخواسته چیزی بگم که دلشون بشکنه...  ترجیح میدم سکوت کنم و رد شم.            آرامشم ازهمه چی برام مهم تره..
2740

گوشت و لپه رو با هم تفت بده رب هم بزن دارچین و فلفل سیاه بزن خورش رو خاموش کردی دو قاشق گلاب بریز

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بله بار اولمه میشه همون چشمی رو یه جوری با لیوان و قاشق و اینا بگید

ببین منم چشمی کار میکنم ولی خواهرم ته کف دستش می ریزه ۴ تا کف دستت رو گود کن بریز

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
میشه یه دستور خوب برا ۴ نفر بگید اندازه موادم بر حسب لیوان و قاشق و عدد و اینا بگید


برای هر کس یک و نیم قاشق لپه بریز 

گوشت دست خودته برای هر کی ۶ تا تیکه گوشت بنداز اگه ریز خورد کردی گوشتتو بیشتر ....


یه دونه پیاز بزرگو رنده کن تفت بده 

بعد گوشتو بریز تفت بده باهاش

فلفل سیاه یه کمی روش بریز زیره هم ادویه قیمس برای مجلسیا ولی خیلی کم چون طعمش خیلی زیاده و ادویه هایی که میریزی مثل زرد چوبه

و چوب دارچین آب بریز روش بزار بپزه 

بعد لپه رو جدا تفت بده و بزار بپزه لپه زود میپزه بهش سر بزن وقتی پخت یه ساعت مونده خورشتو برداری بریز توش 

ربتم سرخ کن و بهش اضافه کن که خوشرنگ تر شه (ربم خیلی زود میسوزهازش غافل نشو)

رب و لپه رو که اضافه کردی  یه ساعت مونده که برداری زیرشو کم کن که ابش کم نشه فقط سنجاق جوش بزنه و جا بیافته

سیب زمینی رو هم که جدا سرخ کن و کنارش بریز 

آخرشم چوب دارچینو در بیار یه قاشق گلاب بریز توش 


برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

لپه برای هر نفر یک مشت میریزم گوشت هم بستگی به خودت داره

لپه رو تفت ندی ممکنه له بشه خیلی هم تفت بدی سفت میشه و نمیپزه 

دارچین اگه چوبشو بریزی خوشررنگ تر میشه ولی پودرشم موردی نداره

هل بریز 

انواع ادویه جاتو بریز

ربش هم زیاد نشه برای چهار نفر فکر کنم دو قاشق کافی باشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز