2821
2789
عنوان

بیبی چک😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 69 پست
مبارک عزیزم آدم اولش که میفهمه نگران میشه 

مررسی عزیزم😘😘

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام منم مثل شما ۱۹ماه اقدامم دعا کن منم این ماه آزمایشم مثبت شه

انشاءالله ..غصه نخوریا خدایا خیلی بزرگه فقط از خودش بخواه 

من روز عرفه روزه گرفتم و نزدیک اذان از غم گریم گرفته بود با اشک وغصه باهاش درد ودل کردم باورم نمیشد جواب دل شکستمو بده نمیدونستم تا این حد رحیمه😢

آخه من این ماه میخواستم iui کنم دکترم گفت تخمکت کیفیت نداره و نمیشه یه عالمه غصه خوردم اما نمیدونستم خدا همیشه جلوتر از فکر و خیالای ماست اون میخواست طبیعی حامله شم چون ته قلبم خودمم راضی به iui نبودم

خودتو بسپار به خدا شک ندارم خیلی زود جواب دل شکسته تو میده بدون منت😍😍😍😍

الهی ماه بعد خبر خوش باردار شدنتو بشونم عزیز دلم🥰🥰

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
چه جالب منم میخوام اگه این ماه نشد برم براiui

انشاءالله بدون iui میشه😍

خواهشا واسه منم دعا کن انشاءالله نی نی سالم دنیا بیا 

چند روز دیگه که جواب آزمایشت مثبت شه حال الانمو میفهمی استرسای الانت تموم میشه یه استرسای جدید میگیری🤭🤭

انشاالله ک نی نی چندماه دیگ سالم میاد بغلت

ممنون گلم🤗

انشاءالله شمام اون موقع ماه آخر بارداریی😀

فدات گلم

سلام عزیزم

مامان شدنت مبارک  خیلی خوشحال شدم

خدا برات حفظش کنه ❤