2777
2789
عنوان

خواستگار

181 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه خواستگاری دارم که تا حالا سه جلسه باهاش صحبت کردم ولی هنوز نمی‌دونم به درد هم می خوریم یا نه 

نمی دونم جواب مثبت بدم یا منفی

میشه راهنمایی کنید

چطوری بفهمم که اکیه یا نه؟!

اخلاق کار و شغل،خونواده ،تحصیلات اینا چطوره؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ملاک های فرد مورد علاقتو تو یه کاغذ بنویس تو یه کاغذ دیگه شرایط خواستگارتو بنویس بعدش مقایسه کن ببین چند تاشو خواستگارت داره.بعد ببین چیزهایی که واسه شما الویته رو قبول می‌کنه انجام بده و به نظرم شرایط مالی هم مهمه.

تحصیلات و شغلش که خب مشخصه ولی از اخلاق و خانواده ش هنوز مطمئن نیستم چطوری بفهمم خداااا   &n ...

زیر نظر خانواده یه مدت تلفنی با هم در ارتباط باشید و سعی کن داخل موقعیت های مختلف قرارش بدی و عکس العمل هاش رو ببینی💄

مرا عهدیست با جانان ...               نکن خواهر من ، نکن ، لایک نکن            💄نماد دختر باباست 
زیر نظر خانواده یه مدت تلفنی با هم در ارتباط باشید و سعی کن داخل موقعیت های مختلف قرارش بدی و عکس ال ...

چطوری تو موقعیت های مختلف قرارش بدم؟

مثال بزن برام

چطوری تو موقعیت های مختلف قرارش بدم؟ مثال بزن برام

مثلا وقتی تلفنی باهم حرف میزنین یه چیزی بگو تا عصبانی بشه بعد ببین عصبانیتش چجوریه و ...

مرا عهدیست با جانان ...               نکن خواهر من ، نکن ، لایک نکن            💄نماد دختر باباست 
شما سه دفعه یه نفرو ببینی کلا دیگ میفهمی میتونی یه عمر باهاش زندگی کنی یا نه؟!

نه  ولی تو باید تصمیم بگیری اینجا ملاکای همه فرق داره

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !