2821
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 36148 بازدید | 193 پست
این پرشتون از ام اس نیست با قرص های ضداضطراب حل میشه حمله هم اینجوری نیست هر علامتی مثل گزگز و تاری ...

سلام عزیزم..منم تو خواب با ترس میپرم یا حس لرزش بدن دارم چند ثانیه ...همش میترسم ام اس باشه..لرزش بدن که تو خواب اتفاق می افته علامت ام اس؟ خواهش میکنم جواب بده لطفا

♥️😍♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام نه عزیزم

عزیزم یه سوال دارم...ضایعه مغزی شامل ام اس هم میشه...؟ من دکتر گفت هیچ‌گونه توده و ضایعه مغزی مشاهده نشد؟ منظور از ضایعه مغزی ام اس هم هست..تو رو خدا جوابمو میدی..اطلاعاتت بالاست

♥️😍♥️
عزیزم یه سوال دارم...ضایعه مغزی شامل ام اس هم میشه...؟ من دکتر گفت هیچ‌گونه توده و ضایعه مغزی مشاهده ...

بله ضایعات مغزی میتونی شامل پلاک های اسپیفیک که مربوط به بیماری مثل ام اس و .. بشه و میتونه مربوط به توده های خوشخیم و بدخیم و یا حتی ضایعات بی علت و فاقد اهمیت بالینی و میگرن و یا بخاطر سن و مشکلات عروقی بشه

کع شما سالم بودین شکر خدا

بله ضایعات مغزی میتونی شامل پلاک های اسپیفیک که مربوط به بیماری مثل ام اس و .. بشه و میتونه مربوط به ...

مرسی عزیزم...که جواب دادی....ببخش حالتو بد کردم با سوالام...چون واقعا سردرگم شدم.....فقط همین سوال میشه جواب بدی ام آر ای بدون تزریق واسه تشخیص اولیه ام اس؟ واسه خودت بدون تزریق نشون داد پلاک

♥️😍♥️
مرسی عزیزم...که جواب دادی....ببخش حالتو بد کردم با سوالام...چون واقعا سردرگم شدم.....فقط همین سوال م ...

عزیزم میشه ریپورت ام ار ایت رو بزاری ببینم نظر بدم

هم با ترزیق هم بی تزربق دوتاش خوبه

بی تزریق اوکیه خوبه

فقط بفرست برام ببینم چطوریه بهت کامل میکم

2823
2791
2779
2792