وایییی توروخدا پاکش این حیوون موذی رو نمیتونم دست بکشم رو صفحه گوشی 😢😢😢
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
ببین حتی اسمت رو نمیتونم تگ کنم تو نام عجیب ترین کاربر اسم کاربر ها.بس که عجیبه
فکر کنم دعوا داشتی اون موقع با گوشی یا دست بچه بوده
میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
من همینجوری وارد شدم چن سال پیش همینجوری اسم زدم بلدم نیستم پاکش کنم حالا ی غلطی کردم موندن توش😂😂
دیگه دیره
خیلی دیره
میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا منم مثل تو بودم فکر غذاهای مختلف میومد نتو سرم همش میخوردم،نمیگم نخور هرچیزی که دوسش داری هوس میکنی بخور اما کم بخور اینجوری حسرتش به دلت نمیمونه ،ناهار قبل سیرشدن بلندشو،شام سالاد بخور