2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه😢😢😢

1695 بازدید | 84 پست

بچه ها تو تاپیک قبلم گفتم که شوهر سابقم زندانه از اونجا بعد شش سال ونیم پیغام فرستاده که میخام با دخترم تصویری حرف برنم.اینم بگم ماقصد داشتیم که فامیلیه دخترمو عوض کنیم به گوش شوهر سابقم رسیده اینم.اینجا تاپیک زدم گفتن حق نداری اون پدرشه بالاخره.منم امشب شوهرم اومد بهش اروم گفتم که بیخیال عوض کردن فامیلی بشیم ناراحت شد گفت توکه خودت میخاستیو.....بعد قضیه تماس تصویری رو که گفتم عصبی شد بحثمون بالا گرفت برای اولین بار کتکم زد اونم با سیم شارژر

Yalin ayak dikanlere tashlara basa basa yurudum💔 bu yuku sirtimdan attim ashkin gurultusune sagir oldum yoruldum

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق همچين كاريو نداشت😤چشونه اين مردا همه كتك ميزنن جديدا

گوشیش تو شارژ بود یهو از شارژ کندش افتاد به جون من.اصلا باورم نمیشه حتی صداشم برام بلند نمیکرد

Yalin ayak dikanlere tashlara basa basa yurudum💔 bu yuku sirtimdan attim ashkin gurultusune sagir oldum yoruldum
وابراچی ؟؟دلش ازیجادیگه پربوده سرتوخالی کرده

اصلا حرف شوهر سابقم میشه عصبی میشه.عکس نمیاد.دستمو کمرم پراز رد سیم شارژره

چقد بی منطق برخورد کرده متاسفم اون هرچی باشه پدر اون بچه ست نمیتونین اینکارو بکنین

من خودمم پشیمون شدم اینو گفتم قبول کرد ولی تماس تصویری رو که گفتم گفت اجازه نمیدم .حالا اگه مخفیانه تماس بگیره دخترم به شوهرم میگه اگه هم بگم تماس نگیره از اونجا منو تهدید میکنه.من چیکار کنم اخه