2777
2789
عنوان

حس ششم

140 بازدید | 17 پست

وااااقعا واقعاااا شماها ب حس ششم اعتقاددارین ک دوتا ازپربازدیدا واسه حس ششمه؟؟؟؟؟خدایی اگ واقعی یه خوبشو واسه من بگین ک سوال کنم ازش

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیاشون درسته

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
آره آره😁 منم حس ششمم‌میگه تو حسودی😂😂😂 هشتک نه# به حسودی🤣🤣🤣

😐😐😐😂😂😂

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
حسای خودت که کاملا درست و دقیقه الوده اش نکن به شک و حسای دیگه خیلی خوب میگی

مرسی عزیزم😂❤

میگم نفیسه خیلی دلم شور میزنه حس میکنی امروز چیزی بشه؟

اگ خیلی نگرانی میخای زنگش بزن ببین میتونی جایی باهاش قراربزاری

اگ خیلی نگرانی میخای زنگش بزن ببین میتونی جایی باهاش قراربزاری

میترسم بهش زنگ بزنم خیلی میترسم فکر میکنه نکنه پسم بزنه یا باز همون دختره جواب بده خیلی دارم خودمو کنترل میکنم که انرژی منفی ندم حس میکنی بازم پسم بزنه ینی میگی زنگ بزنم چجوری رفتار میکنه؟ میگی اونم نگرانه فکرایی تو سرشه ک من اینجوری شدم؟