2777
2789

چرا دوباره تاپیک میزنی؟همینجا بگو دیگه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی خوام ناامیدت کنمااا ولی مردی ک پاش ب همچین کارایی باز بشه بعید می دونم ک مثل قبل بشه توهم خیلی اشتباه بزرگی کردی ک ب خانوادت نگفتی؟؟؟

یعنی خونه پدرت بهتر از خونه ی شوهر معتاده؟؟؟

کسی از بی شوهری نمرده عزیززم

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏
نمی خوام ناامیدت کنمااا ولی مردی ک پاش ب همچین کارایی باز بشه بعید می دونم ک مثل قبل بشه توهم خیلی ا ...

من پدرم فوت شده دو تا داداشدارم که داداشبزرگم 20 سالشه خیلی بد دله و بدون دلیل منو کتک میزنه  نمیزاره  پیشرفت کنم

من پدرم فوت شده دو تا داداشدارم که داداشبزرگم 20 سالشه خیلی بد دله و بدون دلیل منو کتک میزنه  ن ...

ببین ی کم باداداشت مهربون تر باش و بادلش راه بیا مگ میشه بی دلیل کتک بزنه!

اگ دیدی واقعا نمی تونی شوهرتو ترک بدی ی روز ک خونه بود هماهنگ کن از کمپ بیان ببرنش.

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏
من پدرم فوت شده دو تا داداشدارم که داداشبزرگم 20 سالشه خیلی بد دله و بدون دلیل منو کتک میزنه  ن ...

الان خودت چن سالته؟

ببین ی کم باداداشت مهربون تر باش و بادلش راه بیا مگ میشه بی دلیل کتک بزنه! اگ دیدی واقعا نمی تونی ش ...

خب داداشم اخلاق خیلی بدی داره با هیچکس راه نمیاد فکر کن من بخاطر کنترل کتک زد

17 سالمه

وااای خاک ب سرم دختر تو ک همسن منیی تو الان باید غرق کودکی و خوش گذرونیت باشیی ن اینک ازدواج کرده باشییی

خب داداشم اخلاق خیلی بدی داره با هیچکس راه نمیاد فکر کن من بخاطر کنترل کتک زد

واای عزیزم خدا ب داد خانومش برسه

17 سالمه

چرا انقدر زود ازدواج کردی؟!

مشگل مالی داشتید ی ب خاطر داداشت؟؟

چرا انقدر زود ازدواج کردی؟! مشگل مالی داشتید ی ب خاطر داداشت؟؟

مشکل مالی شاید ولی دستمون به دهنمون میرسید مامانم منو شوهر داد منم  مثل بچه ذوق کرده بودم چیزی نمیفهمید تا قبل عقد عروسک بازی میکردم....