elnaz_joon مدیر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 عنوان معجزه | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 29 پست دوستان من یا حاجت تو دلمه که فقط معجزه میتونه منو بهش برسونه... به هر دری زدم... چیکار کنم که خدا صدامو بشنوه معجزه کنه من به خواستم برسم؟😔 تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤ 1399/05/26 | 00:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 واقعا فک میکنین خدا صداتونو نمیشنوه؟! خب ازش معجزه بخواه غیر ممکنه دستتو خالی ردت کنه میدونممیشنوه بهش امید دارمکه اتفاقی که میخوام میوفته ولی خدا صبوره مننمیتونم دیگه صبر کنم 😔 تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
سمیه356 عضویت: 1393/01/18 تعداد پست: 1591 واقعا فک میکنین خدا صداتونو نمیشنوه؟! خب ازش معجزه بخواه غیر ممکنه دستتو خالی بذاره واقعا گل گفتی ، حرفت امید رو تو دل آدم زنده می کنه حس خوبی با حرفت بهم دست داد خدایا هزاران بار شکرت سپاسگزارم
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 نذر شهید سعید سامانلو کن شهید ابراهیم هادی هم خیلی حاجت میده البته من شهید سعید سامانل ... خدا خیرت بده عزیزم❤ ایشالا اگه حاجت روا شدم ۱۴ تا ایت الکرسی به نیت تو هدیه میکنم به ۱۴ معصوم❤ تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
تابانشدی عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3371 چرا پست این خانم که ریپلایش کردم نیست؟ ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 چرا پست این خانم که ریپلایش کردم نیست؟ کدومعزیزم؟ تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
پسراmaman عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 414 عزیزم چرا میگی غیر ممکنه؟چجوری صداش بزنیم؟ چون خودم مدتها ازش خواستم معجزه شو نشونم بده بهم نشون داد عین یه معجزه به خواسته م رسیدم دقیقا همونجوری ک خواسته بودم تجربه بهم نشون داده هر وقت مدتها یه حاجت خوب ازش خواستم و مدام به درگاهش دعا کردم بهم داده
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 زیاد دربارش فکر نکن و ب خدا بسپارش و صبور باش واقعا بابتش صبور بودم 😔 دیگه خستم... تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 چون خودم مدتها ازش خواستم معجزه شو نشونم بده بهم نشون داد عین یه معجزه به خواسته م رسیدم دقیقا ... خوش به حالت عزیزم... ایشالا برا منممعجزه بشه🙏🏻 تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
ftme_28 عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 4120 خدا خیرت بده عزیزم❤ ایشالا اگه حاجت روا شدم ۱۴ تا ایت الکرسی به نیت تو هدیه میکنم به ۱۴ معصوم❤ فداتشم ایشالله حاجت روا باشی💙
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 فداتشم ایشالله حاجت روا باشی💙 ممنونم❤ تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
تابانشدی عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3371 چون خودم مدتها ازش خواستم معجزه شو نشونم بده بهم نشون داد عین یه معجزه به خواسته م رسیدم دقیقا ... عزیزم انشالله هزار باره دیگه هم تجربه کنی ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 ان شاالله میشه عزیزم حالا ک نشانه های خوبی دیدین پس لازمه ک بازم صبور باشین چون خواسته تون به ... انشالله عزیزم ❤❤ ممنونم❤ تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
تابانشدی عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3371 فدای شما مهربون ان شاالله خداوند چنان معجزه شو نشونتون بده ک از اشک شادی بریزین😃😃😍 قربونت عزیزم خیلی ممنون خدا از دهنت بشنوهامشب غمگین بودم امیدوارم کردی الهی همیشه امید تو قلبت باشه ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
گلشادب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1924 واقعا بابتش صبور بودم 😔 دیگه خستم... نمیدونم چقدر براش تلاش کردی . اگه خدا هنوز بهت چیزی میخوای نده حتما ازش چیزی با ازرشی خواستی ک بیشنر از اینا باید صبوری و تلاش کنی🙂💙 بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشنترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 نمیدونم چقدر براش تلاش کردی . اگه خدا هنوز بهت چیزی میخوای نده حتما ازش چیزی با ازرشی خواستی ک بیشنر ... چقدر حرفت قشنگ بود عزیزم😍 انشالله که همینطور باشه مر هرچقدر دیگه لازم باشه صبر میکنم و هرکاری ازم بربیاد میکنم فقط برسمبه خواستم. مرسی مهربون❤❤❤ تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤