2777
2789
عنوان

چرا؟چرا؟چرا؟😢😬

199 بازدید | 21 پست

چرا یکی باید نفهمه با پولاش چیکارکنه یکی بخاطر  پول جون بکنه ... اعصابم خرد میشه...یه عالمه مشکل دارم که نوددرصدشون باپول حل میشه  ...نه که حسود باشما به خدا ولی میبینم یه عده همش باپول توگرونی عشق و حال میکنن برعکس ما...بااین که همسرطفلکم زحمت می‌کشه تلاش میکنه بااینکه بدخرجی نمیکنیم ولی هیچی به هیچی😔چراآخخخخخه

خداجونم بابت همه چی شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی صبر آدم به آخرمیرسه

میدونم خیلی سخته و خیلیا مثل شما تحت فشارن... خیلییییییییییی گرونیه. اما مطمئن باش خدا شاهد و ناظره... بسپر به خودش فقط

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

زندگی همین تفاوت هاست دیگه ...شما صبرت پیش خدا سنجیده می شه..من همه ی فامیل همسرم ومخصوصا فامیل خودم پولدارند واصلا گرونی براشون مهم نیست.ولی ما همش دوتا دوتا چارتا می کنیم تا حقوقمون تا اخر ماه برسه

داشتن چیزی دلیل بر برتری نیست 

خب همیشه که فکرکن چقدر مستأجری تواین وضعیت گرووونی سخته ما دوساله ازدواج کردیم ولی سخته...چه بکگگم آخه همش تقصیر مسئولامونه

خداجونم بابت همه چی شکرت

میدونم‌ اینقدر فشارروت هست که الان حوصله حرفهای منو نداری ولی من نظرمو میدم چون تاپیکت بازه و نظر دادنم آزاد .....اتفاقا اشکالت اینجاست که فکر میکنی دست تویه که موقعیتت را برای بچه دار شدن به وجود بیاری و چون اعتقادت اینه برات سخته هضمش 

میدونم‌ اینقدر فشارروت هست که الان حوصله حرفهای منو نداری ولی من نظرمو میدم چون تاپیکت بازه و نظر دا ...

نه من خودم دارم سختی میکشم نمیخام اون طفلکم سختی بکشه میخام خیالش راحت باشه بچه  بزرگ شده بایدچقدزحمت بکشه توگرونی یه خونه بخره تکلیف آیندش چیه

خداجونم بابت همه چی شکرت