2789
عنوان

چرا؟چرا؟چرا؟😢😬

203 بازدید | 21 پست

چرا یکی باید نفهمه با پولاش چیکارکنه یکی بخاطر  پول جون بکنه ... اعصابم خرد میشه...یه عالمه مشکل دارم که نوددرصدشون باپول حل میشه  ...نه که حسود باشما به خدا ولی میبینم یه عده همش باپول توگرونی عشق و حال میکنن برعکس ما...بااین که همسرطفلکم زحمت می‌کشه تلاش میکنه بااینکه بدخرجی نمیکنیم ولی هیچی به هیچی😔چراآخخخخخه

خداجونم بابت همه چی شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره ولی صبر آدم به آخرمیرسه

میدونم خیلی سخته و خیلیا مثل شما تحت فشارن... خیلییییییییییی گرونیه. اما مطمئن باش خدا شاهد و ناظره... بسپر به خودش فقط

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

زندگی همین تفاوت هاست دیگه ...شما صبرت پیش خدا سنجیده می شه..من همه ی فامیل همسرم ومخصوصا فامیل خودم پولدارند واصلا گرونی براشون مهم نیست.ولی ما همش دوتا دوتا چارتا می کنیم تا حقوقمون تا اخر ماه برسه

داشتن چیزی دلیل بر برتری نیست 

خب همیشه که فکرکن چقدر مستأجری تواین وضعیت گرووونی سخته ما دوساله ازدواج کردیم ولی سخته...چه بکگگم آخه همش تقصیر مسئولامونه

خداجونم بابت همه چی شکرت

میدونم‌ اینقدر فشارروت هست که الان حوصله حرفهای منو نداری ولی من نظرمو میدم چون تاپیکت بازه و نظر دادنم آزاد .....اتفاقا اشکالت اینجاست که فکر میکنی دست تویه که موقعیتت را برای بچه دار شدن به وجود بیاری و چون اعتقادت اینه برات سخته هضمش 

میدونم‌ اینقدر فشارروت هست که الان حوصله حرفهای منو نداری ولی من نظرمو میدم چون تاپیکت بازه و نظر دا ...

نه من خودم دارم سختی میکشم نمیخام اون طفلکم سختی بکشه میخام خیالش راحت باشه بچه  بزرگ شده بایدچقدزحمت بکشه توگرونی یه خونه بخره تکلیف آیندش چیه

خداجونم بابت همه چی شکرت