2777
2789
عنوان

اپاندیسیت مزمن

1936 بازدید | 15 پست

دوستان من مادرم حدوده ۳ ماهه که میگه گاهی اوقات پایین شکمش سمت راست درد میگیره ، منظورم از گاهی اوقات اینه که مثلا کل روز رو درد نداره و فقط یوقتایی میگیره.

بعد گاهی اوقاتم به پهلوی راستش میزنهه

ولی علایم دیگه ای مثل حالت تهوع یا چیز دیگه ای نداره 

دکترم رفته سونوگرافی و ازمایش خون هم داده 

اما چیزی توی اونا نشون داده نشده 

اما یه دکتری گفت ممکنه آپاندیسیت مزمن باشه 

شما تاحالا کسی رو دیدین دچار آپاندیس مزمن شده باشه؟

اخه من خودم ندیدم درد آپاندیس انقدر  طولانی بشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خواهرزاده ام هفته پیش دوروز حالت تهوع داشت و بردنش دکتر بعد از انجام ازمایش و سونو مشخص شد که آپاندیست داره و عمل کرد

مادر شما که ازمایش و سونوشون مشکلی نداشته 

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
خواهرزاده ام هفته پیش دوروز حالت تهوع داشت و بردنش دکتر بعد از انجام ازمایش و سونو مشخص شد که آپاندی ...

من از چند نفر شنیدم که انگار آپاندیس اگه مزمن باشه داخل سونو و ازمایش نشون داده نمیشه اصلا 

اگر بهت بگم من سالها، هر از گاهی دلم درد می‌گرفت باور میکنی؟ خب فکر میکردم سردیم کرده، یا شلوارم تنگ بوده و این چیزا. تا یه روزی که دلم به شدت درد گرفت و خوب نمیشد، دکتر رفتم و آزمایش خون دادم و مشکوک بودم به آپاندیس، قرار شد جراح منو ببینه، اما وقتی جراح اومد سراغم باز دردم از بین رفت. تا دو، سه سال بعدش باز گاهی کم و بیش درد داشتم اما نه به اون شدت که بخوام برم پیش پزشک تا وقتی که باز همون درد کشنده سراغم اومد و این دفعه دیگه عمل کردم. جالبه برای جراحم که جریان چند سال پیش رو تعریف کردم، گفت باید همون موقع عمل میشدی، و موقع عمل آپاندیسم به شدت بزرگ شده بود. 

اگر بهت بگم من سالها، هر از گاهی دلم درد می‌گرفت باور میکنی؟ خب فکر میکردم سردیم کرده، یا شلوارم تنگ ...

اهاااا 

پس برای شما هم چندین سال طول کشید 

اونوقت در طی این سالها حالت تهوع هم بهتون دست میداد؟

یا فقط همون درد های شکمی بود؟

من از چند نفر شنیدم که انگار آپاندیس اگه مزمن باشه داخل سونو و ازمایش نشون داده نمیشه اصلا 

نمیدونم والا

سایز آپاندیس خواهرزاده ام۹۵بود(۵سایز دیگه میخواسته که پاره بشه) دکتر گفته بود اگر تا۱۲ساعت دیگه عمل نمیشده امکان داشته پاره بشه چون خیلی بزرگ شده بوده

اهاااا  پس برای شما هم چندین سال طول کشید  اونوقت در طی این سالها حالت تهوع هم بهتون دست ...

آره دقیقا چند سال طول کشید. والا حقیقتا در مورد تهوع نمیدونم چون من کلا طبعم سرده و واسه همین زیاد حالت تهوع بهم دست میده، نمیدونم اگرم تهوع داشتم مال همون بوده یا نه. ولی خب تا جایی که من میدونم، بالا آوردن، نه تهوع میتونه علامت آپاندیسیت باشه و البته با آزمایش خون مشخص میشه

نمیدونم والا

سایز آپاندیس خواهرزاده ام۹۵بود(۵سایز دیگه میخواسته که پاره بشه) دکتر گفته بود اگر تا۱۲ساعت دیگه عمل نمیشده امکان داشته پاره بشه چون خیلی بزرگ شده بوده

ببخشید خواهر زادتون تب هم داشتن؟

تب نداشت اما حالت تهوع داشت و به محض اینکه چیزی میخورد سریع بالا میاورد

اگر بهت بگم من سالها، هر از گاهی دلم درد می‌گرفت باور میکنی؟ خب فکر میکردم سردیم کرده، یا شلوارم تنگ ...

اونموقع ها که درد داشتی علائمی مثل بی اشتهایی و استرس و اضطراب و خشکی بدن هم داشتی؟