اربابی رمان ماده شیر منم به رمان های اربابی علاقه دارم بیشتر به صورت انلاین میخونم رمان تب داغ هوسم خیلی خوبه
خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
من دارم فعلا خان زاده هوس بازو میخونم اونم که ماشاالله فقط کشش میده اینا تموم شدن یا درحال تایپن هن ...
نه اینا تموم شدن رمان دلبرک ارباب و بخون دیگه پلرت هلی اخرشه فک کنم خیلی ام جذابه ❤️(-:
خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌