سلام خانوما خوبین من دوس دارم ازدواج کنم و عروس شم ولی اصلا یه خواستگارم ندارم به خدا هم خوشگلم موقعیت خودم و خانوادم خوبه الان میشه بگین باید چیکار کنم که خواستگار بیاد اگرم معرف میشناسین معرفی کنین برام کسیم میخواد توهین کنه نیاد
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ربطی به این نداره که میگن برو تو اجتماع و فلان و بهمان..فقط و فقط از خدا بخواه جوری که چشمت به دست هیچ کس نباشه که واست یه کاری بکنه .بعد واسه ازدواج بقیه خیلی دعا کن..اصلا واسه اونا اول دعا کن و واسشوت ازدواج خوب بخواه..حتما کارگشاست
با این وضع دوست دختر و پسری که از همه نظر همدیگه را تامین می کنند کی میاد ازدواج کنه. من کلی دوستای پسر دارم شاید اندازه پنج تاشونم متاهل نشدند. سالهاست با دوست دختر سر می کنند.
وای من دفتر خاطرات بیست سالگیمو پیدا کردم همه ش ناله که چرا پیشنهاد ندارم و عجز و لابه و فلانی هزارتا موقعیت داره و خدایا یه آدم خوب بفرست سراغم و فلانی اینا😂😂 خوبه اون موقع اینجا روکشف نکرده بودم😂🤦🏻♀️
از ۲۳ سالگی تا زمان ازدواجم ( ۲۶/۵) هرماه یکی دوتا پیشنهاد خوب داشتم
زمان مناسبش شاید برای شما نرسیده ، من الان حسرت میخورم چرا اون زمان به جای استفاده از وقتم و شاد بودن ذهنم درگیر همچین چیزایی بوده