2777
2789
عنوان

حس شونزدهم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر ۱۵سالته؟ حس ششمی؟

بله 😊

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
لطفا برا من بگو برای حالت حمد میخونم بگو به عشقم میرسم یا نه😞 چند روز خبری ازش نیست چرا آشتی میکنیم ...

اره عزیزم دوستت داره..درگیری فکری داره انگار توی خانوادش مشگلی چیزی داشته باشه بیشتر درگیر اونه..انگار بکاری کردی ک ازت توقع نداشته ولی درکل دوستت داره

ب امید خدا تا تاریخ۹۹/۹/۹من و عشقم بهم رسیدیم😍😍😍😍😍😍😍
رضا چرا اومده جلو قصدش چیه چرا مشکوکه؟نیتش چیه؟کسی فرستادش جلو؟دنبال آتو هست؟

دنبال اتو نترس 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
اره عزیزم دوستت داره..درگیری فکری داره انگار توی خانوادش مشگلی چیزی داشته باشه بیشتر درگیر اونه..انگ ...

وای مرسی😞 این روزا حالم خیلی بد بود با حرفت امیدوار شدم  من ازیت نمیکنمش خودش ازیت میکنه🥺 وگرنه من کاری نمیکنم  ک بهش بخوره  مرسی گلم

girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸
انشالله ب حق ۵تن خدا دلتو شاد کنه..از ته دل بخندی و بگی آخیش تموم شد..درست شد

الهی فداتشم الهی امین ❤ برات صلوات فرستاوم

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
خب گلم بیشتر بگو.چرا؟کی فرستادتش؟لطفا بیشتر بگو

دقیق نمیدونم ولی حس میکنم با کسی شرط بندی چیزی کرده ک مثلا من میتونم فلان کارو کنم..ی همچین چیزی ولی نترس ب امید خدا هیچ کاری نمیتونه بکنه

دقیق نمیدونم ولی حس میکنم با کسی شرط بندی چیزی کرده ک مثلا من میتونم فلان کارو کنم..ی همچین چیزی ولی ...

مرسی عزیزم آره حس خودمم همینطوره چون تا حالا با کسی نبودم می خان اذیت کنن..بخدا شرمندتم خیلی این مدت اذیتت کردم و پرسیدم حلال کنید

مرسی عزیزم آره حس خودمم همینطوره چون تا حالا با کسی نبودم می خان اذیت کنن..بخدا شرمندتم خیلی این مدت ...

ن گلم این چ حرفیه..تو ببخش اگه ی موقع دیر جواب میدادم..انشالله عاقبت بخیر بشی

عزیزم من توی تاپیک اخر خودتون ازتون سوالم پرسیدم ممنون میشم جوابم و بدید

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

ن عزیزم درک میکنم شما هم سالتونه ک جواب این همه آدم رو بدین ک هر کدوم هزارتا دل مشغولی و سوال دارن ..انشالله خدا عوض کار خوبتون رو بده ممنونم