2777
2789
عنوان

حس شونزدهم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اخه واسه چی ترکوندش  نه من طرفم هیز نبود خیلی چشم پاک بود یهو قهر کردیم دیگ خبری ازش ندارم

نمیدونم والا بعضیا خیلی خودشونو اروپایی فرض میکنن فال و اینا رو اعتقاد ندارن همش درحال ترکوندن تاپیک و اعضا هستن☹😂

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
من حس ششم ندارم همینجوری گفتم❤ ایشاالله که واسه شماهم شیرپاک خورده و ادم صاف وصادقیه🌹

من مطمنم حس داری بنظرت طرف من چجور ادمیه  تو میگی من بهش میرسم دوستم داره

girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸
اخه بخدا نمیدونم الان درست از آب دربیاد یا نه ولی چشم..اونم ناراحته یکسری مشگل داشته اخلاقش خیلی میا ...

جدی میگی 

واقعا چیزهایی که گفتی درست بودا 😥

تایم ۶ ماه بودیم که ۳ ماهش محرم بودیم 

اره خاطره خوب و بد داشتیم 

خدا از دهنت بشنوه ....ان شاءالله که حست درسته

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿

اگه کسی هست واقعا راجع به منم بگههه

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

من در هر پنج صورت دوست دارم چون حس مثبت ازت گرفتم و خوشم اومد ازت

مرسی عزیزم ممنونم ازت❤🌹

ایشاالله موفق وموید باشی توزندگیت باعقل ومنطق تصمیم بگیری 🌷

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞
اخه بخدا نمیدونم الان درست از آب دربیاد یا نه ولی چشم..اونم ناراحته یکسری مشگل داشته اخلاقش خیلی میا ...

لطفا برا من بگو برای حالت حمد میخونم بگو به عشقم میرسم یا نه😞 چند روز خبری ازش نیست چرا آشتی میکنیم اصلا دوستم داره 

girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸
جدی میگی  واقعا چیزهایی که گفتی درست بودا 😥 تایم ۶ ماه بودیم که ۳ ماهش محرم بودیم  اره ...

توکل بخدا انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

ب امید خدا تا تاریخ۹۹/۹/۹من و عشقم بهم رسیدیم😍😍😍😍😍😍😍