2777
2789
عنوان

جوش صورت

160 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها کسی برای جوش صورت راهکاری داره؟

دکترم رفتم انواع اقسام دارو و آزمایشگاه ولی هنوز از شرشون خلاص نشدم ۲۱سالمه و اعتماد به نفسمو پایین آورده ...

اگر کسی راهکاره خوبی که نتیجه گرفته بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان ۳۳ سالمه ولی هنوز جوش میزنم.چقدر پزشک فوق تخصص من رفتم و چقدر داروی گرون استفاده کردم،فقط مقطعی تاثیر داشت واسم.

اول آزمایش هورمونی بده.بعد هم اصلا داروی شیمیایی استفاده نکن.برو عطاری صورتتو نشون بده با ماسک گیاهی برطرف کن جوش و لک و ...

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

راکوتان مصرف کردی؟؟

صورتتو تند تند بشور با صابون نو باکتر

محلول بزن 

فقط ضد افتاب متناسب با پوستت

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
من وقتی جوش میزنم،محلول کلیندامایسین میزنم به صورتم بعد دو سه روز جوشا خشک میشن و ناپدید

منم کلیندا امایسین میزنم هرشب به کل صورتم برای پیشکیری از جوش زدن خوبه ...

وقتی جوش میزنم روش پماد اریترومایسین ۴% بزن خشک میکنه ...

ژل لایه بردار کترل ام هفته ای یه بار خوبه من هفته ای یه بار استفاده میکنم ولی حواست باشه خساسیت نداشته باشی بهش...

و انواع ماسکای خانگی و شیمیای ام خوبه من از ماسک هربکس ک اونم لایه بردار و روشن کننده اس استفاده میکنم...

هرشبم صورتتو با یه شوینده مناسب پوست بشور ...

ژل شست و شوی الیوکس هم قیمت مناسبی داره هم پاک کنندگیش بالاس.

[QUOTE=150867533]راکوتان مصرف کردی؟؟ صورتتو تند تند بشور با صابون نو باکتر محلول بزن  فقط ضد افتاب متناسب با ...

راکوتان خیلی عوارض داره ، تا دکتر نگه پیشنهاد ندید لطفا به دیگران😐

[QUOTE=150867533]راکوتان مصرف کردی؟؟ صورتتو تند تند بشور با صابون نو باکتر محلول بزن  فقط ضد اف ...

نه عزیزم پیشنهاد ندادم

توی عنوان تاپیک نوشته دارو .. مصرف کردم ولی جواب نداده

سوال کردم ازشون و منتظر جواب بودم

نگفتم مصرف کن گفتم مصرف کردی؟

به فعل جمله توجه کن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
نه عزیزم پیشنهاد ندادم توی عنوان تاپیک نوشته دارو .. مصرف کردم ولی جواب نداده سوال کردم ازشون و من ...

آهان ...

قرص راکوتان ک معجزه میکنه برای پوست ، واقعا بهترین گزینه برای حل جوش صورته ...

ولی فقط باعث زیبایی میشه و کلی عوارض پشتش هست واقعا باید طبق دستور پزشک مصرفش کرد ، مخصوصا خانمای باردار و کسایی ک مثرف میکنن تا دوسال نباید باردار شن