2777
2789

بنظر من فرق نداره با دوستی باشه یا سنتی باید شانس بیاری ذات طرف مقابلت درست باشه میگن باشناخت میشه بفهمی ولی بعضی چیزارو اصلا نمیشه فهمید تا نری زیر یه سقف

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه خود واقعیت باشی که تا حد امکان یکی مثل خودت جذبت بشه، بعد بدور از احساسات و در طی زمان طرفو محک بزنی و تا ازش مطمئن نشدی بهش دل نبندی

.                                                                  

بنظر من خیلیش به شانسه

اما خانواده طرف مقابل تحصیلاتش و شغلش خیلی میتونه در تعیین شخصیتش موثر باشه بهشون دقت کن

و اینکه خیلی خوب بشناسش تو موقعیت های مختلف قرارش بده ببین رفتارش چجوریه

نامزدی طولانی داشتن خیلی خوبه برای شناخت درست منظورم قبل از عقده

🌷

من پیشنهاد میکنم سی دیای دکتر فرهنگ در مورد ازدواج گوش کن و مو به مو پیاده کن.کتاب بخون.آگاهی خیلییییی مهمه رو شخصیت خودت کار کن بذا شخصیت سالم و قوی پیدا کنی .اصلا ببین هدفت از ازدواج چیه.و مهم ترین نکته ازدواج نکردن خیلی بهتر از ازدواج غلط هست.اینکه چیارو بگی هر چی مربوط به خودته.در مورد دوست پسر اینام اگه واقعا گذاشتی کنار نمیخواد چیزی بگی

ببخشید نظر منه و میدونم بخام عملیش کنم برا خودم قطعا منو چال میکنن

دوس دارم قبل ازدواج با هم زندگی کنیم قبل از عقد رسمی 

چن سال ک زندگی کردی اخلاق و رفتارشو دیدی و دیدی میتونی ادامه بدی اونوقت رسمی کنیم 

ولی ⁦☠️⁩

من تنها چیزی ک میتونم بگم... مشاوره  قبل ازدواج هست و اینکه عاقلانه تصمیم بگیری حتی اگه دوست هستی با طرفت... اینکه اول ذهنت عاشق بشه بعذ قلبت خیلی مهمه. تجربه کسب کردن از محیط و افراد و فایل های صوتی  کمک میکنه اما مشاوره حاذق خیلی بهتره....