2789
عنوان

🤵👰 ازدواج🤵👰

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 43 پست
انشالله گلم امسال هردومون متاهلیم و خوشبخت 

الهی امین 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ملاکهاتون برا ازدواج چیه؟و آیا شهری غیر از شهر خودتون ازدواج میکنید؟

عزیزم من فقط ادم متشخص و باایمان از خدا میخوام اره مشکلی نداره شهر دیگه ام باشه زیاد مادی نیستم فقط ادم خوبی باشه و مرد زندگی خودم موقعیته خودمو خانوادم واقعا خوبه سختگیرم نیستم 

انشالله توام حاجت روا بشی به زودی 

بعضی وقتا چیزایی که اصرار به داشتنش داریم به ضررمون هست !

به این فکر کن همسر و مخصوصا شوهر(تو ایران با این قوانینش)خیلی خیلی خوبش خوبه نه یه شوهر خودخواه بی درک بچه ننه ببخشید بلانسبت تن لش خائن وچشم چرون و‌....

که اینم خیلی کم تو جامعه ما پیدا میشه همچین مردی 

وگرنه باید الان تایپیک میزدی که چطوری از دست این شوهر خلاص شم و....

بعضی وقتا چیزایی که اصرار به داشتنش داریم به ضررمون هست ! به این فکر کن همسر و مخصوصا شوهر(تو ایران ...

وای نه من خیلی دعا کردم شب و روز اشک ریختم فقط از خدا مرد مومن باایمان باوجدان بااخلاق خوش اخلاق و مرد زندگی و خوش قلب و خوش ذات خواستم 

وای نه من خیلی دعا کردم شب و روز اشک ریختم فقط از خدا مرد مومن باایمان باوجدان بااخلاق خوش اخلاق و م ...

برات آرزوی خوشبختی دارم 

ولی خیلی دقت کن که بعضی از همین مردهای مثلا با ایمان کوهی از زن ستیزی هستن و همه حرکات ضد زنشون رو با قوانین دین توجیه میکنن!!!!

تلاش کن خودتو با چیزای دیگه ای سرگرم کنی مثلا هنر یا یادگیری یه زبان خارجه یا اگر میتونی یه کسب و کاری چیزی برای خودت دست وپاکن که اینقدر ذهنت مشغول نباشه یه موقع دست به تصمیم نادرستی بزنی بخاطر فراراز مجردی

برات آرزوی خوشبختی دارم  ولی خیلی دقت کن که بعضی از همین مردهای مثلا با ایمان کوهی از زن ستیزی ...

چشم ممنونم گلم انشالله یه مرد خوب و اهل زندگی خدا قسمتم کنه و غرق خوشبختی بشم الهی امین 

منم ۳۲ سالمه مجردم ان شالله بهترین بخت قسمتت بشه

سلام عزیزم راستش من تصمیم گرفتم ۳۰ تا دختر مجرد بالای سی سالو دور هم جمع کنم و نذر کنیم تو ماه رمضان هر کدوممون روزی یه جز قرآن بخونیم به نیت ازدواج خوب 

اگه دوست داری با ما باشی زودتر بهم خبر بده🙏

18:08:22 | 1400/01/1

منم مجردم همه دوستام و هم سنام تو فامیل ازدواج کردن 5تا برات صلوات فرستادم توهم دعام کن منم تو سال99 ...

سلام عزیزم راستش من تصمیم گرفتم ۳۰ تا دختر مجرد بالای سی سالو دور هم جمع کنم و نذر کنیم تو ماه رمضان هر کدوممون روزی یه جز قرآن بخونیم به نیت ازدواج خوب 

اگه دوست داری با ما باشی زودتر بهم خبر بده🙏

18:08:22 | 1400/01/1