2789
اوهوم بنظرم خیلی سخته

شما خودت عشقی داری

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کپی کن

ثل یه برادر ،مثل ی پدر،اشکامو پاک کرد،لقمه برام گرفت،صبونه رو که خوردم،گفت برو توو اتاق چند ساعت بخواب،مطمعن باش کسی اینجا نمیاد،نترس، رفتم تا ظهر خواب بودم،اصلا نفهمیدم چه جوری خوابم رفت، بیدار شدم،دیدم نشسته بالا سرم،یه لحظه ترسیدم،گفت نترس،من کاری ندارم، ناهار برام آورد، گفت برو یه دوش بگیر سرحال شو،رفتم،اومدم،گفت حاظر شو میخوام برسونمت خونتون.. گفتم نه.. گفت یعنی اگه خودتو بکشی هم من نمیذارم بیفتی وسط یه عده گرگ به خاطر یه ادم عوضی، گفتم ببین الان بابام تورو ببینه فکر میکنه همه ی شب من با تو بودم،هزار جور فکر ناجور میکنه،هیچوقت یادم نمیره،گفت به ناموسم قسم،اگه اعدامم کنه،نمیذارم دختر به این ماهی نابود بشه، منو برد خونمون،بابام وقتی دیدش فقط بهش گفت هرکی هستی خیلی مردی....

دیگه اون روز و اون ماجرا تموم شد و منم دیگه همه چی رو فراموش کرده بودم، زندگی عادیمو داشتم میکردم، یه روز جمعه بابام تازه از حموم اومده بود،دیدم یکی زنگ درو میزنه، رفتم دیدم همون پسره داروخونه ای پشت آیفونه..به بابام گفتم بابا فلانی اومده پشت دره.گفت خب درو وا کن. درو باز کرذم و اومد بالا. در ورودی رو که باز کردم،به خدا یه تاج گل به اندازه‌ی قدش ،جوری که خودش دیده نمیشد پشت گل. اومد توو.. بابامو که دید،دست دراز کرد گفت شرمنده من هیچ شماره ای نه از ستاره خانوم داشتم نه از شما،فقط آدرس اینجارو داشتم،وگرنه جسارت نمی کردم که بی خبر بیام،،با اجازتون اومدم از دخترتون خواستگاری کنم،منو میگی انگار آب یخ ریختن روو سرم. نشست با بابام حرف زد، از کارش گفت از همه چیزش گفت، بابام گفت من هیچی از تو نمیخوام،تو مردونگیتو همون شب ثابت کردی،غیرت و جسارت و مردونگیت واسه خوشبختی ستاره کافیه، اگه دخترم تورو بخواد،من حرفی ندارم. برو باهاش توو اتاقش حرف بزن،ببین نظرش چیه، وقتی اومد توو اتاقم،من فقط با لبخند با یه ذوقی داشتم نگاش میکردم، یهو خیلی پر رو پر رو اومد ماچم کرد،گفت اومدی دل منو با اون چشمات،بردی و رفتی؟؟

گذشت و گذشت و دقیقا 29 روز بعد با آرش عقد کردم، با یه پسر عاشق،دلپاک،چشم پاک،مهربون،خوش زبون،وضع مالیشم که عالی بود.الانم یه پسر سه سال و نیمه به اسم سامیار دارم ازش،.

تاپیک های قبلیتو که خوندم،خواستم بگم از آینده ادم خبر نداره، خدا همیشه یه بهترین واست کنار گذاشته شک نکن...

نه نمیدونمم از کجا باید پیدا کنم

ای جاااانم چه بانمک گفتی ان شاءالله اون مرد سوار بر اسب سفید میاد 😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
اسبش سیاه باشه کاش😂 انشاا... واس شمام بهترینا اتفاق بیفته

بااشه با اسب سیاه ممنون مهربونم 😊❤