2777
2789
عنوان

سقط جنین

5673 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من نمیدونستم باردارم و توی هفته ۵ بارداری کار سنگین انجام دادم متاسفانه درد شدید داشتم و متوجه شدم جنینم سقط شده دکتر برام ۶تا قرص میزوپروستول داد که با درد شدید و خونریزی جنین دفع شد

امروز رفتیم سونو گفت حدود ۳ سانت بقایا داری

دکترم دوباره ۸ تا میزوپروستول داد

گفت یا قرص رو مصرف کن یا کورتاژ انجام بده.

بنظرتون کدومو انجام بدم؟

کسی تجربه ای داره؟

من سه روز پیش سقط کرده تو هفت هفته مونده بود رشدش ولی ۱۰ هفتم بود فردای سقط سونو گفت ۱۹ میلی مونده ک شبش خودش اومد افتاد بدون قرص 

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من سه روز پیش سقط کرده تو هفت هفته مونده بود رشدش ولی ۱۰ هفتم بود فردای سقط سونو گفت ۱۹ میلی مونده ک ...

من از درد و خونریزی خیلی حالم بده

بهم گفت فعلا گل مغربی مصرف کن تا دهانه رحمت نرم بشه

نمیدونم الان دوباره میزو مصرف کنم ضرر نداره؟

از عوارض کورتاژم میترسم

اخه ۳ سانت احتیاجی ب کورتاژ نداره فعالیت کن قرصا رو استفاده کن پله بالا و پایین کن طناب بزن میفت ...

از درد و خونریزی زیاد همش دراز کشیدم 

یکم فعالیت که میکنم بشدت درد میگیره

عوارض نداشته عزیزم؟ بعدش باردار شد؟

من خالم.اولین.بارداریش خارج از رحم بود.عملش کردن یکی از لوله هاشم مجبور شدن بردارن،بعد اون دوتا بچه گیرش اومد.پارسال باز ناخواسته حامله شده بود خودشم نمیدونست فقط یهو.دلدرد شدید گرفت رفت دکتر گفت ی دوقلو حامله شدی یکیش تو رحمش بود یکیش باز خارج رحم،بخاطر  اون خارج رحمی باید کورتاژ میکرد بعدش باز عملش کردن اون ی لوله دیگشم برداشتن کلا باردار دیگه نمیشه

مجبوری. خونریزی زیاد اخه چرا؟ چند روزه سقط شده؟ 

۵ روزه سقط کردم 

روز اول خونریزیم زیاد بود 

روز دوم لکه داشتم 

از روز سوم انگار شیر آب بازه

امروز عصر یکم پریدم 

الان رفتم دسشویی ی درد بدی داشتم اولش کلی ازم خون رفت بعد ی تیکه لخته گوشتی داشتم 

بنظرت دفع شده؟

بعدش یه احساس راحتی داشتم اما الان باز ی درد بدی افتاده تو کمرم و دلم