2777
2789
عنوان

خوردن نسکافه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3050 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چت شده استفراغ وتهوع منظورته؟

نه تهوع و اینا که همیشگیم بود کاپوچینو خوردم هربار داغ کردم و سنگین شدم حالم بدشد منگ شدم شد خیلی 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
نه تهوع و اینا که همیشگیم بود کاپوچینو خوردم هربار داغ کردم و سنگین شدم حالم بدشد منگ شدم شد خیلی&nb ...

آخی عزیزم منم از اولش تهوع داشتم اما اوایل خیییییلی کم بود الان تازه یکم بیشتر شده 

آخی عزیزم منم از اولش تهوع داشتم اما اوایل خیییییلی کم بود الان تازه یکم بیشتر شده 

چند هفته ای من تا 5 ماه حالم خیلی بد بود 

بعدش خیلی بهتر شدم اما گاهی بالا میرم بوها اذیتم میکنه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
چند هفته ای من تا 5 ماه حالم خیلی بد بود  بعدش خیلی بهتر شدم اما گاهی بالا میرم بوها اذیتم میک ...

من امروز ۹هفته رو پر کردم 

واییییی تا ۵ماهگی آخی 

خدا کنه من اینجوری نشم خیلی بده 

شما ویارت از کی شروع شد مگه

ن بخدا افتخار نمیکنم حرفی نیست  آره شاید ویارم هنوز شروع نشده  چیو خطرناکه ؟؟؟؟

ع،ریم کافئین زیر سه ماه خاطر سقط داره 

مواد قندی و غذاهای بیرون دیابت بارداری و مسمومیت و... به همراه داره تو بارداری ی خیلی فرق داره